Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ekleste tråden i året: hvordan går det med nyttårsforsettene?

#1

him sa for siden:

Ja, bjuda på nå!

Selv hadde jeg vasking på lista og det går sånn noenlunde. MEN ikke like gøy i år (kommer i hovedsak av at jeg tidligere alltid hadde en rolig januar pga jobben sitt årshjul, mens det i år var hurra-meg-rundt. Mulig neste januar blir roligere)


#2

scilla sa for siden:

:mumle:
Nuff said.


#3

Strå sa for siden:

Det går faktisk helt strålende med meg og nyttårsforsettene. Helt som vanlig faktisk. Alle innfris. Dvs. tradisjonen tro har jeg kun et: ingen nyttårsforsetter på meg.


#4

007 sa for siden:

Enkleste? Jeg husker ikke hva nyttårsforsettene, så :vetikke:


#5

Malama sa for siden:

Finn heller tråden med forsetene og dytt på den....

Jeg har nemlig også et såpass lempfeldig forhold til mine at jeg ikke husker. Men trolig går det ikke så bra...


#6

sindrome sa for siden:

Det siste nyttårsforsettet jeg hadde var at jeg skulle blir flinkere til å være sosial med flere. Dette var i 2020. Så jeg har sluttet med nyttårsforsetter etter risikovurdering av om mine nyttårsforsetter kan føre til globale hendelser.


#7

Inagh sa for siden:

Det går helt strålende. Mitt nyttårsforsett er alltid å ikke ha noe nyttårsforsett, og enn så lenge har jeg klart å holde på det. :nemlig:


#8

Pappalille sa for siden:

Jeg gjør som Strå og lykkes hvert år. :knegg:


#9

Snippa sa for siden:

Måtte finne fram tråden med forsettene, og kan faktisk si at det går fint.
Jeg skulle trene mer regelmessig, og det har jeg gjort. Bortsett fra en skikkelig down-periode med ettervirkninger av covid, har jeg trent bra.

I tillegg skulle jeg ta tak i et problem jeg ikke har turt å gå til legen med i 25 år. Det har jeg gjort, og venter nå på operasjonsdato.


#10

Malama sa for siden:

jeg lurer på om ikke mine innehold noe om tannlegen, optiker og cellepørve.

Tannlegen og optikern hasr jeg ikke vært hos, men jeg har tatt celleprøve i et minste, i forbindelse med et forsøk på å bytte spiral, det gikk ikke da, men i dag har jeg fått telefon fra gynekologen jeg ble henvist til om en time på kort varsel så jeg skal opp etter lunsj og se om de ikke finner noe inni der.

Optiker forresten, det var jeg jo i fjor, så det trenger jeg jo ikke :) Det løste jeg i 2021 det, da er det bare tannlgen og celleprøven som hang igjen til i år da, og tannlegen, får jeg vel bare bestille en time hos og komme inn i en rutine med å innkalles i ny og ne.

I tillegg står der sikkert noe om et antall netter utendørs, enn så lenge ikke blitt noen, men det skal bli, i løpet av sommeren.

Sikekrt et eller annet om husarbeide også, og der stryker jeg glatt i alle fall.


#11

Madicken sa for siden:

Det å stryke glatt kan jo være en fin ting når man snakker om husarbeid. :nemlig:


#12

Malama sa for siden:

Hehe, strykejernet har jo vært brukt opptil flere ganger i år. (ettersom vi brukte bunad to dager på en uke i mai ;) )

Men bortsett fra det så ser huset ut som.... vel.... må ta i et tak der ja. Mannen har bursdag i slutten av mnd og dersom mine foreldre kommer ut av korona-runden sin innen den tid så kommer de på besøk.

Målsetning for juni: Få julereet ut av stua. (Det er pakket ned altså, det er bare det at det skal ikke opp igjen i desember, men det skal... vet ikke... så det er bare tuet vekk en plass på stua hvor det ikke egentlig er i veien, men det hadde jo vært fint å få det UT derfra da... )


#13

Polyanna sa for siden:

Hvis jeg hadde, så har jeg glemt dem. :humre:

Gullfiskhjerne KAN være beleilig også.


#14

Mikkeline sa for siden:

Mitt var å drikke mer bobler - går finfint!


#15

My sa for siden:

I den aktuelle tråden skrev jeg dette:

Det første hadde jeg glemt at jeg hadde bestemt meg for. :knegg: Kan derfor ikke si at jeg har holdt det. Men kanskje jeg skal begynne nå, det var jo et fornuftig forsett.

Det andre har gått helt fint så langt, men vi er jo bare halvveis i året enda.


#16

Malama sa for siden:

Jeg lette opp den aktuelle tråden jeg også og kan fastslå at det var tannlege, celleprøve og å få orden på huse så vi ikke er så på etterskudd til jula 2022. Og hey, jeg har gjennomført celleprøve, og de er da leg e til jul så jeg KAN jo enda klare å være litt mer ajour til jula 2022 :)

Ikke for det året 2022 så langt ar jeg havna på etterskudd som de er, jeg planlegger, og gjør ikke, og tror jeg har gjort.

Sette poteter? Ehh, de ligger visst i boden enda, men en som har lagt igjen fra i fjor spirer i pallekarmen sier eldstemann, som lurte på hvor mange vi hadde satt, siden det bare tittet opp en.... Jeg lette forundret mellom spirer av blodbeger og basilukum som vokser over sine evner , og blomsterer likegodt, og finner ikke at jeg har sådd en eneste agruk. Og jeg frykter jeg ender opp med bare TO tomatplanter, ettersom de fleste av de jeg har sådd ikke ser ut til å klare seg, og jeg som pleier så så mange... har bre sådd første runde, de som ikke blir så store, i år, og ikke de andre... i alle fall er de ikke å finne på stua.

Mennen gir meg telefonen sin og ber meg legge den på lading mens han tar over legging av minstemor. Jada, sier jeg, og går opp og legger en på bordet, og... så kommer han senere og finner den utladet...

Skal bare henge opp klesvasken og legge meg, sier jeg, og går en tur på do først, pusser tenna og legger meg.

Skal kalle inn til teammøte på jobb jeg, det kan jeg gjøre når vi legger på denne telefonen her det, sier jeg, og innser idag at nei, det har jeg ikke gjort, nei.

Skremmer meg selv, hvor mye jeg planlegger, og ikke gjør.

Så, det er sikkert slett ikke lurt at jeg PLANLEGGER å ta huset før jul....


#17

frukt sa for siden:

Jeg husker ikke hva de var, eller om jeg i det hele tatt hadde noen. :knegg: Men det hadde jeg jammen.

Lytte mer, snakke mindre, og generelt vise mer interesse for andre. Jeg har vært nokså selvsentrert i år. Jeg skal bli litt mer økonomisk, og litt mindre impulsiv. Og jeg skal begynne å tegne og male. Jeg hadde så mye glede av kunstterapien, og vil fortsette å male på den måten.

Det går ganske bra. :jupp: Har begynt å tenke meg om før jeg handler, så det går bedre økonomisk. Om det skyldes forsettene eller medisinene jeg tar er jeg ikke sikker på. :humre: Sikkert begge deler.
Tegning og maling har det vært lite av, men de siste ukene har jeg faktisk tegnet litt, og funnet gleden ved det. Har hovedsakelig tegnet vandrefalker, så kanskje det er et tegn på at jeg vil være fri og fly min vei. Det er flere grunner til at det kan stemme.
Å vise interesse for andre er det jeg har hatt minst suksess med. Jeg har tvertimot blir enda mer asosial, så der har jeg noe å jobbe med.


#18

Elise sa for siden:

Tja. Forsettet var å invitere oftere andre folk på middag. Hvis jeg regner med helgen som kommer så er vi oppe i 4 middagsbesøk her hittil i år, og det er definitivt høyere enn 2020 og 2021, men det er fortsatt forbedringspotensiale.

At jeg burde ta tak i andre ting og er en annen sak. :humre: Prøvde å melde meg ut av SATS i går, jeg burde jo i stedet begynne å trene mer... Men de lurte meg i prosessen så nå har jeg bare frosset abonnementet i juli og august, og har en klar plan om å begynne å trene igjen i september. :nemlig:


#19

Luftslottet sa for siden:

Jeg skrev ikke i nyttårsforsettråden, men hadde ganske nøkterne mål:

  • Trene ukentlig
  • Ikke bli gal
  • Ikke bli skilt

Jeg har et intenst heftig år jobbmessig, og trenger å klare disse tre målene for å klare de hårete målene på jobb. Psyken er skjør litt her og der pga. manglende introverttid fra tid til annen, men ellers går det riktig bra.


#20

annemede sa for siden:

Jeg husker heller ikke. :knegg:


#21

Floksa sa for siden:

Jeg var faktisk hos legen om dette i dag. Så jeg er i rute.


#22

Polyanna sa for siden:

Ekleste, 007, ekleste. :knegg:


#23

007 sa for siden:

:latter:

Jaja. Ikke særlig ekkel heller.


#24

gnuri sa for siden:

Mine var Mer bobler og mer koselige middager med gode venner!

Går strålende :riktig:


#25

veobra sa for siden:

Husker ikke helt hvilke nyttårsforsett jeg hadde. Håper det var å prioritere meg selv. Det har jeg til en viss grad fått til og er fornøyd med det.


#26

-ea- sa for siden:

Hvor er nyttårsforsett-tråden? Husker ikke om jeg har skrevet der, husker ingen forsetter. :p



#28

-ea- sa for siden:

Ah, takk. Dårlig stil å glemme forsettene sine. :knegg:

Er i gang med alle punkter, bortsett fra å drikke mer og treffe folk mer - de to henger litt ihop.

Svaret til him er at det går bra med forsettene, egentlig. :)


#29

Heilo sa for siden:

Jeg trodde at jeg ikke hadde noen nyttårsforsetter i år, men fant dette:

Man kan vel kanskje si at jeg jobber med saken?


#30

Strå sa for siden:

Gosh, jeg husket ikke at jeg hadde noen, men joda, her er det jeg la inn:

Av disse har jeg holdt forbruk/inntektløftet og å øve mer på keyboardet. Nedtryktheten sliter jeg med å komme meg ut av, litt pga forhold jeg ikke kontrollerte. Det nå går bedre i det minste.


#31

amylin sa for siden:

Måtte søke opp og sjekke om jeg hadde skrevet nyttårsforsettene mine her, men det hadde jeg ikke. Uansett, det går ganske så bra, faktisk. Et av forsettene var å lese færre bøker i år enn i fjor. Jeg har så langt lest 52 bøker i år. I fjor leste jeg 365 bøker, og det har jeg ikke tenkt å nærme meg før jeg er pensjonert igjen.

Trening går det så som så med, men jeg trener de gangene jeg har tid. Har blitt for mye dobbeltjobbing i det siste, men det er i grunnen en positiv ting.

Også har jeg vært flink til å sette av tid til det jeg vil.


#32

Blånn sa for siden:

Skrev dette i bloggen min:

  1. Har truffet venninnen min flere ganger. Liten pause nå fordi mannen hennes skadet seg stygt for noen uker siden. Men kontakten er i gang og det er godt.
  2. Nesten. :knegg: Men sykler til/fra jobb hver dag og har hatt uteinspeksjon hver dag siden mars.
  3. Har nesten klart det. Bortsett fra de tre siste ukene. Må bytte pt, da. Hun jeg hadde har sluttet.
  4. Fysio finner ikke noe galt, så da skal de vel bare gjøre vondt. Har fått treningsøvelser som jeg skal bruke.

Ellers var jeg med på Kortrøkk nå i vår. 10 øvelser og konsert. Og i dag jar jeg bestilt fliser til klarinetten. Kanskje begynner jeg i korps til høsten?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.