Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tenerife?

#1

Neket sa for siden:

Jeg skal plutselig til Tenerife i sommer, hva må jeg gjøre/se/spise der? Give me all the tips! Vi skal bo i playa de las americas ( :knegg: ) men leier bil deler av oppholdet. Har tenkt på den kabelbanen, hvalsafari og strand. Hva mer?


#2

sindrome sa for siden:

Ligge i sola og ikke gjøre noe?

Vi har vært på badelandet, Siam park? Det var fint og stort!


#3

Tjorven sa for siden:

Jeg har vært på Tenerife, og hatt en strålende ferie. Vi spiste (overraskende) god mat og slappet av både ved hotellbassenget og på stranda. Mer enn det trengte jeg ikke akkurat den ferien.


#4

Retz sa for siden:

Sykle eller gå opp til toppen av Teide. :digger:


#5

Pamina sa for siden:

Teide er supert, men du må søke i forkant om du vil gå helt opp til toppen. Det er høyt, men kult å bare ta taubanen opp og kjenne på hvordan det er på over 3000 meter.

Las Americas har fantastiske sandstrender, masse god mat og skikkelig feriestemning.


#6

Neket sa for siden:

Ja, blir nok endel dager med strand, men syns det blir litt kjedelig i to uker. :knegg: Må ha litt aktivitetspause innimellom for ikke å bli gal. Reisefølget er ikke helt enig så jeg må ta ansvar for all planlegging ellers skjer det absolutt ingenting.


#7

Robyn sa for siden:

Det er et av mine favorittsteder hvis man skal til et typisk syden-sted. Masse god mat, fint sted og fine strender.
Vi var vant med å leie bil og kjøre en del rundt på ferie, men på Tenerife ble bilen brukt til og fra flyplassen, utenom det kjørte vi ikke noe sted. Har vært der etterpå, da droppet vi bil og savnet det ikke.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.