Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Torsdag


#2

Tjorven sa for siden:

Jeg kjenner at jeg gleder meg veldig til f. Det skumle er at det er veldig mye som skal gjøres før det skjer, og jeg har overhodet ikke kontroll på at jeg faktisk rekker alt. Sånn pleier ikke jeg å ha det, og det er litt skummelt. Men jeg satser på at jeg lander på beina.

Jeg fikk koselig bilde og tilbakemelding om knerten som er på arbeidsuke hos en FP-bekjent. Det var godt ,for tenåringen var selv litt ordknapp i går (i seg selv ikke så uvanlig, men jeg ville jo høre ham fortelle). Da får vi tro at han har det bra.


#3

Eia sa for siden:

God formiddag! Er på jobb, med mye avtaleverk å lese fra en potensiell storkunde, samtidig som vi bør rydde og rengjøre lokalene for en oppkjøpsinteressent som kommer på besøk i morgen. To ansatte er på kurs i dag, så det er kun jeg og driftsjefen igjen. Hoi, hoi!

Hva gjør jeg her? :svosj: :yessir:


#4

Mex sa for siden:

Hadde nesten glemt hvor hektisk juni kan være med avslutninger hist og pist, skoleturer, jobbturer, fotballkamper, treninger og hva har du..
I tillegg er det et rotterace på jobben om dagen. Tiden strekker bare ikke til.
Og jeg bare elsker logikken med at Forsvaret skal kutte flere milliarder i årlige kostnader, samtidig som det skal økes antall som skal inn til førstegangstjeneste. Det skal effektiviseres, og det er viktig å ta ut gevinsten på forhånd slik at folka som trengs for å effektivisere kan tas bort før man kommer i gang med arbeidet ... :gal:


#5

Pappalille sa for siden:

I dag har vi kommune og UDI på besøk i et forsøk på å forklare hvordan vi tenker at det kommunen ser på som uoverstigelige hindringer kan løses med godt samarbeid, samt rette opp i en god del misforståelser. Så skal det behandles i kommunestyremøte den 20. juni om Glittre får bli akuttinnkvartering. Jeg håper virkelig det.


#6

celebelen sa for siden:

Jeg skal egentlig jobbe, men jeg prøver å få ferdig et innlegg jeg skal holde for kommunepolitikerne om.... nesten tre timer.
Og til helgen har jeg ansvar for en aldri så liten festival, så akkurat nå gleder jeg meg egentlig til det blir mandag.


#7

star sa for siden:

Hatt med ene på jobbskygging i dag. Er helt kake.
Blir sen middag i dag.


#8

Blånn sa for siden:

Er på sommeravslutning for rektorer og ass.rektorer. Foreløpig høydepunkt er foredrag med Abid Raja. Mulig at han ikke fungerte som statsråd, men for en fortelling han har om eget liv!


#9

millact sa for siden:

Så spennende, Blå.

Hatt første årsmøte i sameiet; gikk fint.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.