Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Anbefaling solkrem med foundation

#1

Karamell sa for siden:

Har jo vært noen tråder her om dagkremer med solfaktor og noen om foundations.

I dag testet jeg Shiseido sin supervannfaste solfaktor 50 med farge og den var vindunderlig å smøre på! Veldig tørr/matt finish, så dagkrem under er nok en fordel på tørr hud. Og virker så ekstremt vannfast at jeg måtte vaske hendene i sminkefjerner for å få det bort der etterpå. :humre: For meg kan dette være bra å ha i Europas sommevarme senere i sommer, når jeg ikke skal ligge på stranda (bruker ikke foundation der).

Åja, ulempen er at den er dyr, så håper den er drøy.

lyko.com/no/shiseido/shiseido-sun-makeupbb-creme-sport-light?gclid=CjwKCAjw14uVBhBEEiwAaufYxyu7AfdKquYdNmr_R9T8YOvg_PjcWAoKCFTS_v3gPzZB3k6lwoKm7RoC_00QAvD_BwE


#2

Karamell sa for siden:

Rapport: Fargen/dekningen sitter fremdeles, men huden kjentes noe stram etter påføring. Fremdeles litt stiv/tørr følelse. Skal definitivt ha dagkrem under neste gang. Glemte det i dag, for var så ivrig. :knegg:


#3

Robyn sa for siden:

Jeg bruker Camilla Pihl sin BB-krem med faktor 50. Den er veldig god til min tørre hud.



#5

Karamell sa for siden:

Jeg har også Avène sin med spf 50, men den gir mer en svak glød enn foundationdekning for meg med min alt gyldne karamellglød. :p
Shiseido har ikke solkremfølslesen, og det liker jeg.


#6

Karamell sa for siden:

Tenker det er bra at man kan bruke denne uten av den går av med bad og svetting.


#7

Lavender sa for siden:

Jeg har Murad farget solkrem SPF 50. Liker den godt, men ikke mye dekkevne.


#8

Karamell sa for siden:

Jeg kan rapportere om at den er ekstremt vannfast. :knegg: Jeg dusjet, brukte ansiktsvask i dusjen og fremdeles var det masse igjen. jeg fjernet det med to runder med Micellarvann før jeg skulle legge meg. Smittet ikke over på klær.

I dag har jeg testet den fra Avène. Den hvite tskjorten min har fått masse brune striper, mye lukt, dekker mer enn jeg trodde, har også en følelse av at jeg har foundation på, akkurat samme følelse som fra Shiseido sin. Altså at jeg kjenner fysisk at noe er på ansiktet, som ikke "skal" være der.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.