Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva kan jeg lage med mye mozzarella?

#1

IzziCreo sa for siden:

Ja, foruten pizza da :knegg: Jeg har vært litt overivrig og kjøpt altfor mye mozzarella, og noen pakker har allerede gått ut på dato. Gjør det noe? Jeg har det i salaten min hver dag, men jeg klarer ikke å ta unna her ser jeg. Så noen tips?


#2

Nextlife sa for siden:

Fryse, caprese, fritere eller ovnsbake, gratinerte smørbrød, i pastaretter, mozzarella cheescake.


#3

Karamell sa for siden:

Caprese og i salat er det jeg bruker det til.



#5

Karamell sa for siden:

Det har jeg spist! Som tilbehør til fisk og kjøtt, men det står seg fint alene som vegetarrett! Minner om lasagna uten pasta (og kjøtt).


#6

Turban Smukk sa for siden:

Ja, det er godt!


#7

Input sa for siden:

Jeg synes lasagne er best med MYE mozzarella på toppen og i ostesausen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.