Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Turbukse med vid passform?

#1

Lhi-My sa for siden:

Jeg trenger en ny turbukse. De jeg har er minst 4 størrelser for store. Jeg har sett på både rimelige og dyre bukser i butikkene rundt her, men alle jeg ser har så smale lår! Jeg ønsker en bukse med relativt vide lår og gode, praktiske lommer der jeg kan få plass til det man trenger å ha lett tilgjengelig. Jeg vil ikke ha turbukse som sitter like tett som en tights. Jeg synes verken det er fint eller praktisk.

Den kan gjerne være rimelig, jeg går lite tur i veldig dårlig vær, så trenger ikke Goretex eller andre fancy stoffer, men det viktigste er passform. Størrelse 42-44 eller noe slikt. Kan godt kjøpe brukt også, men det er vanskelig å lete når jeg ikke har konkrete modeller/merker å se etter. Noen som har tips?


#2

007 sa for siden:

Jeg er veldig glad i min Bergans Føyen-bukse. De er litt store i størrelsen, btw.



#4

Millen sa for siden:

Mulig jeg har noe som kan passe deg. Si fra om du vil jeg skal sjekke.


#5

Lhi-My sa for siden:

Veldig gjerne, jeg kjøper mer enn gjerne brukt. Andre klær er også aktuelt, om du (eller andre skulle ha noe), mye av det jeg har er for stort.


#6

Millen sa for siden:

Sjekker imorgen ok? Hvis du ikke hører noe så hyl ut!


#7

Gerbera sa for siden:

Turbuksa fra Twentyfour, som heter Flåm Light softshell har plass til former, har lårlomme i tillegg til stikklommer. Romslig i størrelsen, jeg bruker L, eller 42, og 42 i denne ble romslig. Jeg valgte å beholde den likevel, syntes det er greit med plass til klær under hvis det er kjølig. Liker ikke at turbuksene er tettsittende, jeg må ha plass til hundegodis, bæsjeposer, ball, mobil osv. Det går ikke med tights :knegg:


#8

Lhi-My sa for siden:

Nei, nettopp, trange turbukser med dårlige lommer er utrolig upraktisk. Det er likedan her, lommene fylles med hundestæsj, bilnøkler osv.
Jeg skal sjekke ut den du nevner hvis jeg ikke får tak i brukt.


#9

Niobe sa for siden:

Twentyfour Finse, den som er i samme stil som anorakkene deres. Den er vid og romslig i størrelsen.


#10

GinaK sa for siden:

Jeg bruker Swix Skibukse, den er foret. Og uforet vid turbukse fra stormberg


#11

Millen sa for siden:

Sendt deg PM. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.