Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Termokrus med silikon(?) fra Royal Copenhagen

#1

Hyacinth sa for siden:

Dere vet de riflete krusene med silikon (eller tilsvarende) i ulike farger? Jeg har alltid syntes de er litt fine, og jeg elsker mye fra Royal Copenhagen generelt. Men jeg har avskrevet de krusene fordi jeg tenker det må være veldig styrete å vaske dem. Det må vel komme såpevann innunder silikonen? Eller er det meningen at man skal ta det av når man vasker kruset? Det høres i tilfelle mer stress ut enn jeg gidder.

Så, hvordan funker de i oppvaskmaskinen, egentlig?


#2

Ciela sa for siden:

Kan ikke si så mye om oppvaskmaskin da vi bruker de til tannkrus og skyller de bare opp på badet . Men RC anbefaller å ta av silikonen før vask i oppvaskmaskin.


#3

scilla sa for siden:

De har termokopper uten silikon også:jupp: Jeg synes de er enda finere også!


#4

Hyacinth sa for siden:

Det må jeg sjekke ut.

Jeg misliker generelt silikon på kjøkkenet, det være seg grytelapper, «deksel» til glass eller hva som helst. Synes det er vanskelig å vaske og tørke, det føles klissete/sticky mot hendene og det fester seg rusk og rask på det.


#5

Hyacinth sa for siden:

Ah, mener du de blåmalte, kanskje? De har jeg sett.


#6

Filifjonka sa for siden:

Jeg har to sånne krus, det er veldig lett å ta av og på silikonen.


#7

Hyacinth sa for siden:

Det høres bra ut.


#8

scilla sa for siden:

Termokrusene finnes med det typiske blå motivet, men også i hvite. Det er de hvite jeg har og er veldig glad i dem. Har de med silikon i båten, men er ikke så glad i den egentlig.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.