Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søndag


#2

Fintdethei! sa for siden:

Oppe og gråter ikke, men det gjør derimot himmelen. Jeg skal straks kjøre yngste til noe opplegg i kirken (bare hun kan bli ferdig med å velge klær....gådd). Deretter skal jeg på trening selv.


#3

star sa for siden:

En gutt er ute på vift. Vi andre 2 sløver.
Er så sliten for tiden og skjønner ikke hvorfor.


#4

Eia sa for siden:

Ah! Deilig sovesøndag med frokost og langlesing. :zen:

Prøver å få med niese på tur, og skal en tur innom hagesenter for å kjøpe (nok en) selvvanningspotte. Etter det blir det sakte hagearbeid i nærheten av den blomstrende jasminen. :jupp: :verdens beste duft:


#5

Timar sa for siden:

Jeg driver fortsatt å tørker etter gårdagens overraskende våte OverOslo. Været hadde nok respekt til å gi seg da AHA gikk på scenen da, det skal det ha. :nemlig:


#6

Frøy sa for siden:

Jeg har vist invitert svigers på hjortestek i dag og det har jeg jo aldri laget før. Så nå er jeg helt i villrede, på nettet er det 1000 ulike varianter og jeg aner ikke hva jeg skal gå for.


#7

Blondie sa for siden:

Det passer meg ikke at det er litt semi-dårlig vær i dag. Jeg hadde endelig, for første gang denne sesongen, innvilget meg selv noen lesetimer i hengekøya. :mumle: Jeg lan jo ligge der, men litt av greia var å få sol på kroppen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.