Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mellomlanding og passkontroll på Flesland

#1

Novla sa for siden:

Jeg skal reise til London med Norwegian i morgen, og mellomlander i Bergen (kommer fra Tromsø). Gjennomgående billett, så jeg så ikke så nøye på tidspunktene da jeg bestilte, men nå demrer det for meg at jeg bare har 35 minutter mellom landing og avgang, og da må jeg vel innom passkontroll siden jeg skal til UK.

Jeg antar det er gjennomførbart siden det er satt opp sånn, men jeg synes det høres litt snaut ut, så jeg ble plutselig litt stressa. Har ikke vært på Flesland på masse år, og har aldri reist utenlands derifra, så er det noen som er kjent der og kan berolige med med at det går heeelt fint (ift. avstand til utlandsgater og sånt)? :hjelp:


#2

007 sa for siden:

Jeg synes det høres veldig knapt ut. Du lander på innland og skal ut fra utland, og skal dermed fra den gamle til den nye terminalen - det er et stykke å gå. I tillegg stenger oftes gaten en halvtime før avgang.


#3

Novla sa for siden:

Det var noe sånt jeg fryktet.

På den andre siden er det jo rart de selger gjennomgående billetter som er vanskelig å gjennomføre; det er jo de som må få meg på neste fly (som antalig innebærer overnatting) om det skjærer seg. Jaja, får reise i joggesko og håpe det beste. :knegg:


#4

celebelen sa for siden:

Pakk det viktigste i håndbagasjen, hvis du har innsjekket bagasje i tillegg. Jeg har jogget gjennom flyplasser før, og rukket videre fly med knapp margin bare for å oppdage at bagasjen min ikke kom med.


#5

-ea- sa for siden:

Ikke til utlandet, men Norwegian-story fra noen nærstående som reiste med flybytte tidligere i vår. Flyet fra tos var forsinket, da de nærmet seg osl ble de hentet helt fram i flyet, sendt først ut, med beskjed om at neste fly venta på dem. Da de kom fram var bagasjen også kommet med.
Personalet på flyplasser rekker mye mens passasjerene springer imellom flyene.


#6

Fintdethei! sa for siden:

Hadde ikke bekymret meg med gjennomgående billett. Flesland har ikke så store avstander, maks 5 minutter rask gange fra ene til andre enden.


#7

Neket sa for siden:

Jeg hadde heller ikke bekymret meg så veldig. Jeg hadde 11 minutter på JFK en gang pga forsinket fly, det gikk det også. :knegg: De fikk tilogmed med bagasjen, var litt skuffa over det siden det var på veien hjem.


#8

Novla sa for siden:

Takk folkens, litt beroliget nå. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.