Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Onsdag


#2

Pappalille sa for siden:

Jeg kommer på jobb, og det er tomt for kaffe...? Atte? Hæ? Jeg har kjøpt Troika som jeg skulle kose meg med. TIL KAFFEN! Og jeg har som har bursdag og alt. :dramaqueen:


#3

star sa for siden:

Gratulerer med dagen, Pappalille. :fløyte:

På jobb, men har ikke så veldig lyst å være her i dag egentlig.


#4

Blånn sa for siden:

Gratulerer med dagen! Mine trinn skal ha aktivitetsdag i dag. Det blir sikkert fint. Jeg skal opp og være der som ekstra voksen (og sitte på de elevene med uartig atferd).


#5

annemede sa for siden:

Gratulerer med dagen Pappalille! :flagg:


#6

Eia sa for siden:

Gratulerer med dagen, Pappalille! :ballonger:

Jeg er fortsatt ganske lykkelig etter brusteinsball i går. For meg betyr den kvelden at sommeren er i gang. Hvilket betyr at det liksom ikke har vært noen overgang til sommer de siste to årene. Men i år var rådhusplassen igjen fylt av folk og gjøglere og flotte visuelle tablåer, toppet med et over 8 minutter langt storslått fyrverkerikonsert. PIT ass! :hjerter:


#7

Toffskij sa for siden:

Hurra for Pappalille! :konfetti:

Her er det jobb, jobb og jobb. Men det er nydelig vær og avskjedsmiddag for noen av studentene mine i kveld, det blir nok hyggelig. Sommerkjolene mine får endelig litt fartstid igjen etter lite bruk i koronaperioden!


#8

Hjertensfryd sa for siden:

Snart på vei til jobb. Må berre finne ut kva me skal ha til mat på sfo først. Og så handle det.


#9

Hjertensfryd sa for siden:

Gratulerer med dagen Pappalille :fløyte:


#10

Mex sa for siden:

Gratulerer med dagen, Pappalille! :fløyte:

Jeg sliter med en kink i nakken, og kjenner at jeg blir skikkelig sliten av å ha vondt. Kiropraktor senere i dag. Håper det hjelper.

Kjenner at jeg ble litt preget av dødsulykken i Øygarden i går. Det ble litt nært. (Niese på samme alder som bor rett ved der ulykken skjedde) Dypt, dypt tragisk, og jeg tenker på alle involverte her.


#11

celebelen sa for siden:

Gratulerer, Pappalille! :ballonger:
Tomt for kaffe er krise, hos oss hadde det heldigvis holdt med en kjapp tur over gata.


#12

Pappalille sa for siden:

Takk folkens. =) Heldigvis kom logistikkansvarlig på jobb og fant frem de to kassene (!) med kaffe som faktisk var på huset som nattevakten ikke hadde funnet. :knegg: I tillegg har jeg fått konfetti, ballonger, potterose og bursdagssang av sprø og fine kolleger så dagen er på rett kjøl igjen. =)


#13

Appelsin sa for siden:

Ja, den ulykken i Øygarden var frykelig trist å lese om :trist:


#14

Appelsin sa for siden:

Gratulerer med dagen, Pappalille! :blomster:


#15

millact sa for siden:

:party::flagg:Gratulerer med dagen, Pappalille.


#16

Frøy sa for siden:

Gratulerer Pappalille!

Her er jeg enda litt i lykkerus etter en overaskende bra Judas Priest konsert i går, om jeg har like mye energi og trøkk når jeg runder 70 år så kan jeg søren meg dø lykkelig. :lykkelig:

Ellers så er jeg kalt inn på intervju på min egen stilling i morgen, er litt spent da det er mulig å diskutere lønn her og jeg ser for meg at jeg ikke skal ta for lite i, men usikker på hva en mellomleder i kommunen kan kreve av lønn, må forske litt på det i dag.


#17

celebelen sa for siden:

Det blir spennende, Frøy! Jeg synes det er vanskelig å forhandle lønn, men det er kanskje mindre rom for variasjon i en kommunal stilling? Lykke til!


#18

Pappalille sa for siden:

Frøy; ta nå bare i, det verste de kan gjøre er å si nei og komme med et motbud. =)


#19

Tjorven sa for siden:

Frøy: Er du fagorganisert? Jeg får veldig brukanes lønnsstatistikk fra min fagforening. Den er til god hjelp i forhandlinger.


#20

Frøy sa for siden:

Er fagorganisert ja så kan sjekke med de også. Den største utfordringen min er at jeg er først ut av 8 ledere som skal ansettes på det nivået og er livredd for å bli en "taper" for at jeg ikke var tøff nok. (Og at jeg nok blir eneste kvinne i en mannsdominert gjeng.)


#21

Magica sa for siden:

Jeg tenker at du som mellomleder bør ha noe på 8-tallet i lønn.


#22

ingling sa for siden:

Lønnsnivået i kommuner er nok ikke sånn at alle mellomledere er på 8-tallet i lønn, altså. :realitetsorienterer:

Vi pleier ikke "forhandle" lønn i intervjuer, men vi spør som regel om de kan si noe om forventninger. Her er det vel snakk om økt ansvar, så jeg ville lagt på en del i forhold til hva du har, i hvert fall. Du har uansett mulighet til å forhandle på det når du evt. får et tilbud, så du låser deg ikke til summen du eventuelt sier på intervju. Og lykke til!


#23

annemede sa for siden:

Frøy, sjekk også om det er lønnsjusteringer etter ett år i stillingen. Og snakk med fagforening både lokalt og sentralt.


#24

Frøy sa for siden:

Er ikke på 8 tallet nei. Har sjekket litt og estimert ramme for stillingen er 577-650, men et estimat er et estimat og kompetansen jeg sitter på er viktig for dem så kanskje man kan forsøke seg litt utenfor i toppen der, men si seg fornøyd om man ender på 620-650.


#25

Pamina sa for siden:

Omsider ferdig på jobb. Masse krøll med utskrift av vitnemål, masse feil som lå flere år tilbake om som tok en evighet å rette opp i. På toppen av det masse viktige møter som må gjennomføres - da blir det kveldsarbeid da.

Nå skal jeg kjøre innom rektor som bor i nærheten av meg så han for signert før han skal på kurs i morgen og sender vitnemålene opp på skolen med noen andre kollegaer som også skal på kurset. Det ordner seg til slutt!


#26

Blånn sa for siden:

Da har jeg sippet meg gjennom vitnemålsutdelingen til mellomste. Fin seremoni! Yngste sang med Peblingene. :hjerter:


#27

celebelen sa for siden:

Da synes jeg du skal starte over 650, Frøy, så du kan vise tilpasningsvilje ved å gå litt ned i forhandlinger. Er det andre ting du evt kan få avtale på? Videreutdanning, kurs osv?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.