Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fin voksduk

#1

Blånn sa for siden:

Hvor finner jeg et utvalg voksduker? Utebordet vårt er så stygt og jeg trenger friske og fine farger. Kanskje litt flower-power stil/marimekko.


#2

Myria sa for siden:

Jeg bestilte et par voksduker fra dukernorge.no i fjor. Stort utvalg. :jupp:


#3

Tjorven sa for siden:

De har faktisk masse stilig, og i forskjellige kvaliteter, på Stoff&stil. (Som jeg tror kanskje har byttet navn, men den ligger fremdeles på samme sted.)#5

apan sa for siden:

Jeg har også kjøpt på Stoff og stil. Det er ikke alle som er i tradisjonell voksduk kvalitet, men de koster da også en slikk og ingenting. Man kan kjøpe flere.


#6

Gerbera sa for siden:

VI har hatt voksduker (tekstilvoksduker) i flere varianter fra Stoff og Stil (som nå heter Selfmade), og har vært veldig fornøyd med de. Vi har hatt de enkle variantene, med striper eller prikker, men ser på nettsiden at de har endel å velge mellom.

www.stoffogstil.no/metervarer/voksduk?Page=1&ProductGroupId=342&IsProductGroupPage=true&AllPriceSteps=24%2C50%3B29%2C50%3B49%2C00%3B59%2C00%3B139%2C95%3B149%2C00%3B159%2C00%3B179%2C00&Column=Default&Order=Ascending&IsPaging=true

Et år kjøpte jeg også den gjennomsiktige med prikker, da brukte jeg vanlig duk under, for å få litt farge.#8

Nenne sa for siden:

Jeg pleier å handle hos Princess. Synes det har mye forskjellig på rull og Princessbutikker finnes jo over alt.


#9

-ea- sa for siden:

Tror alle som selger gardiner, også har voksduker. Har kjøpt på Princess og Jysk.


#10

Kanutte sa for siden:

Vi har kjøpt fra Princess, Jysk og Spar kjøp. De har ofte tilbud og er ofte rimelig priset i utgangspunktet. Med barn som liker å være kreative med maling, limpistol og tapetkniv er voksduker forbruksvare hos oss.


#11

millact sa for siden:

Nille har mye til halv pris nå.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.