Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Noen som skal til Heathrow denne uken? Bagasjespørsmål

#1

C3PO sa for siden:

Jeg og barna reiser til England mandag i neste uke. Først 1 uke i London og midlands, så reiser vil til ferieleiligheten vår i sør, og blir der til ut i august. Vi flyr British Airways og lander på terminal 3.

Jeg følger veldig med på nyhetene om bagasjekaos på flyplassen og har lurt på om jeg og barna burde reise kun med kabinkoffert og heller kjøpe det vi trenger (inkl. koffert) senere. Men livet (og økonomien min) hadde vært enklere hvis jeg kan unngå det. Helst burde vi ha med oss normale kofferter som vi sender med på flyet.

Så hvis noen skal til London denne uken og sender med bagasjen, hadde jeg satt pris på info om en liten melding etterpå om hvordan det gikk. Gikk det som normalt? Gikk det galt?


#2

Fintdethei! sa for siden:

Bare synser her, men om dere har direktefly, så tror jeg det er mindre sjanse for å ikke få bagasjen med, enn om det er mellomlandinger.


#3

C3PO sa for siden:

Ja, jeg flyr direkte. Men når Heathrow instruerer flyselskapene om å kutte antall flygninger i dag med 10% på grunn av problemer med bagasjehåndtering, er det bekymringsfullt. Da er det greit å høre andres erfaringer utover uka.


#4

millact sa for siden:

Ting endrer seg fra dag til dag nå. Håper det ordner seg.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.