Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tips til markering av bryllupsdag

#1

Hyacinth sa for siden:

Vi har snart bryllupsdag, og jeg har lyst å gjøre noe koselig, fint og kanskje litt overraskende? Jeg har virkelig verdens beste mann, så han fortjener det beste. :elsker:

Jeg hadde blitt glad for tips til hva jeg kan finne på. Ingen idéer er for små! Det trenger overhodet ikke være stort, fancy og imponerende, det kan godt bare være en bitteliten ting. Gjerne lavterskel. Ingen idéer er for kjedelige heller. :) (Jo, kanskje hvis dere foreslår at vi skal vaske vinduer sammen…)

Forslag? :vilha:


#2

Acino sa for siden:

Noe som minner dere om starten av forholdet? Ting dere gjorde, mat dere spiste osv. Eller hva med piknik ett sted? Om dere har bil så pakk i god mat og drikke og ta avgårde, hva er inn den veien der? Fint å spise der?


#3

Hyacinth sa for siden:

Jeg glemte å nevne at mannen er på jobb på dagtid. Jeg har ferie da. :D


#4

Hyacinth sa for siden:

Jeg har lyst å gi ham noe også. Men han er så vanskelig å kjøpe gaver til. Han trenger liksom aldri noe annet enn treningstøy og kanskje turklær…


#5

celebelen sa for siden:

Jeg ga mannen ølsmakekurs til jul, det tar vi sammen. Hvis dere ikke er så interesserte i øl, finnes det sikkert for vin og sider eller helt andre ting også.


#6

Hyacinth sa for siden:

Takk for tips, begge to!


#7

Floksa sa for siden:

Varm kaffe (eller te eller hva dere foretrekker) en god kake i matboks og et koselig turmål enten i bil eller gå tur sammen? Eller en god vin om det er gangavstand.


#8

Milfrid sa for siden:

Hm. Min 17-åring er på tur nå og har ikke vist noen form for leg meg bekjent. Flydd til Alts forrige onsdag og er på tur hjem i dag. Jeg har heller aldri vist noe på fly. Han har ikke med seg annet enn bankkort, passet er igjen hjemme.


#9

Milfrid sa for siden:

Ganske feil tråd. :rofl:


#10

Malama sa for siden:

Tipper denne er i litt feil tråd? Denne 17 åringen har neppe bryllupsdag?


#11

Milfrid sa for siden:

Pittelitt feil tråd ja. :knegg:


#12

Malama sa for siden:

Vi har 15 års bryllupsdag på torsdag forresten, og jeg er rimelig blank på å gi ham noe eller finne på noe. Det er St. hans så om været er brukende blir det klassisk feiring hvor vi da sannsynligvis får gratulasjoner fra slekta ettersom de kommer på det, en etter en.

Gave.. nja, nehh, det er krevende nok å finne på noe til han har bursdag neste uke... Vi bestemte for noen år siden t vi kunne jo helelr feire forlovlelsesdagen vår, siden bryllupsdagen går til grilling i fjæra. Vel. den er i dag, 16 år siden han fridde, 21 år som kjærester, Men vel, det er høye skuldre med bursdagskjøring og kakebaking til avslutning og whatnot, så feire.... det får vi gjøre et annet år...


#13

Che sa for siden:

Enn å gjøre det så enkelt som å gå ut å spise?


#14

Hyacinth sa for siden:

:haha:

Ellers: Takk for alle tips i tråden!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.