Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mandag


#2

Frøy sa for siden:

Mandag, solen skinner, jeg er på kontorkontor og må snart klare å bestemme meg for når jeg klarer å finne tid til litt ferie i år.


#3

star sa for siden:

På kontoret.


#4

Fintdethei! sa for siden:

På en flyplass-lounge somewhere in Europe. Blir spennende om hjemreisen om noen dager går like smooth.


#5

Tjorven sa for siden:

Jeg er på jobb. Begge barna sover hjemme, og kommer trolig til å sove også når jeg kommer hjem. :knegg:

Jeg har masse å gjøre på jobb, og er spent på om jeg rekker alt som står på agendaen for de kommende to ukene.


#6

Maverick sa for siden:

:juhu:

Jeg nyter at barna har sommerferie og jobber hjemmefra på morgenkvisten mens jeg venter på at nervegiftdopet (Neida det er ikke gift jada jeg er så takknemlig for at det finnes atte) skal virke. :jupp: 20+ samtaler så langt, dette blir en lang dag trur eg.


#7

Toffskij sa for siden:

Morn fra sensurbunkefortet! Men i dag skal jeg i det minste litt ut i verden – på et sensurmøte (duh!), men også på noen presentasjoner i en ansettelsesprosess, og det tror jeg kan bli ganske gøy, egentlig. De må jo prøve å sjarmere oss. :nemlig:


#8

Appelsin sa for siden:

Siste uke før ferie her, og jeg har fått så mange møteinnkallinger i siste liten at jeg nesten ble sur, her. Hvordan skal jeg rekke å besvare prøver hvis jeg må sitte i møter hele uken :gaah:
Ok -- ut herfra, over til prøvene.


#9

Stompa sa for siden:

Jeg har fjerde siste arbeidsdag før ferien. Hjemmekontor foreløpig, skal innom miljøtorget på veien og de åpner kl. 10.

Er dritnervøs for å ikke komme meg til Oslo på torsdag, for da mister jeg flyet til Wien fredag morra (ikke gjennomgående billett), så jeg vurderer å kjøpe ny billett på et tidlig fly for å ha mer å gå på og heller bare ikke gå på jobb på siste dag. Kommer i så fall til å være helt ærlig om årsaken med nærmeste leder. :gruble:


#10

Nenne sa for siden:

På hjemmekontor, men i hvert fall på jobb igjen etter nesten tre uker sykemeldt. Jeg orker ikke jobbe fullt, så jeg har spurt legen om halv sykemelding for denne uka. Vi får se hva hun sier. Det er lettere å begrense og ikke gjøre for mye om det er avtalt og regulert. Jeg vil bli frisk nå og ferdig med dette.


#11

Albertine sa for siden:

Dum gulvbeleggfjernemaskin gjør ikke jobben ordentlig, så jeg ligger på alle fire og prøver etter beste evne å fjerne faenskapen. Det stinker eldgammelt lim i hele huset og jeg gleder meg enormt til å leie slipemaskin for å få den nydelige stavparketten til å skinne igjen.


#12

Eia sa for siden:

Jeg har fått høreapparat! :knirk:

Skal testes ut i 3 måneder for å se om jeg kan få bukt med tinnitusen. :jupp:

Ryggvondten hjelper det ikke mot, da. :mumle:


#13

Tjorven sa for siden:

Jeg skulle ha en møtefri dag slik at jeg fikk unna en del skriveoppgaver. Det synes alle var så fint at jeg har blitt kalt inn til møter på løpende bånd. Og siden det er så kort tid mellom hvert møte, så brukes all den tiden på FP. :gaah:


#14

Polyanna sa for siden:

Gratulerer, eia, du skal se du venner deg greit til det!

Jeg er veldig fornøyde med mine apparater. Har hatt den i et par år nå, og den første fasen, der alle lyder er skarpe og høye og man hører håret sitt og skosålene som knirker, og egen stemme er metallisk og ekkel, den går fort over.


#15

Blondie sa for siden:

Jeg har f, men er midt i flyttesjauen og hviler ikke påtrengende mye. Snart i havn nå, bare halvannen uke igjen.


#16

Malama sa for siden:

Mandag kveld, og som varslet er regnet på plass. Det fine været var søndag og mandag frem til nylig. Jadda, regn herfra og til min ferie, varsler yt sånn ca. (vel, den varsler daglig regn, tim 29.6, lenger går den ikke, jeg jobber ut den uka, så det KAN jo slå til med brått væromslag og sommer og til...

Ungene har 3 dager igjen på skolen, mannen har 8 dager igjen på jobb, jeg har 9. Og feriefølelsen eksisterer ikke, så jeg prøver alt jeg kan å tenke pakkelister, forberedelser, etc, i håp om at den skal komme.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.