Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Onsdag


#2

løve70 sa for siden:

God morgen :)

I da flekser jeg på morgen/formiddag, så det blir trening og deretter tur i stallen :hjerter: Fylt med møter i ettermiddag/kveld, så passer fint.


#3

Blondie sa for siden:

I går spadde jeg grus, i dag skal jeg flytte stein og ved. Kontorkroppen min lurer på hva i helsike jeg driver med. :nemlig:


#4

Tjorven sa for siden:

I dag skal jeg jobbe til jeg stuper. Først møter med toppledere både her og i utlandet, og så skal jeg dra en prosjektgruppe med sirupfremdrift i mål. Jeg kjenner at jeg er optimistisk og sterkt tvilende på en gang.


#5

polarjenta sa for siden:

God morgen. Jeg har hjemmekontor iallfall til jeg har vært hos legen, får se etterpå om jeg drar på kontoret en tur. Ellers så skal jeg pakke, og til mamma og pappa for å feire bursdagen til pappa på forskudd. Niesa mi er en snartur hjemme, og vi reiser i morgen(om flyet går) så derfor passa det bra i dag.


#6

star sa for siden:

Jeg har kommet meg på kontoret. Tror dette blir en lang dag. Føler allerede for å gjemme meg under bordet.


#7

Dali sa for siden:

Morn fra en hotellounge i hovedstaden. Er på 13-årstur med mellomste og vi har tatt nattoget. Resepsjonisten var så snill og lot oss få låne loungen mens vi venter på ledig rom. Skulle vel bare mangle når vi betalte oss inn på frokostbuffeten. Tenåringen klør i shoppefingrene, jeg selv skulle gjerne hatt en dusj.


#8

Hjertensfryd sa for siden:

Heime etter overnatting på skulen med 4 hypre jenter. Lite søvn på meg i natt. Ikkje berre jentene sin "feil" Hadde akkurat parkert bilen for kvelden då pappa ringte og sa at no såg det ut til at det var mormor sin siste kveld. Så klokka 3 i natt sovna ho inn. Litt av ein start på sommarferien.


#9

Eia sa for siden:

Vi har fått bud på firmaet vårt. Veldig surrealistisk. Litt lavt, men ikke noe skambud. Borger for gode forhandlinger - det blir veldig spennende. :neglebit:

Ellers skal jeg prøve å la være å ødelegge en treretters middag for fire i ettermiddag. Rettene er preppet av en veldig dyktig kokk, men jeg må varmebehandle noe av det, og - ikke minst - legge opp på tallerkner på en, eh, proff måte. Det blir også spennende ...


#10

star sa for siden:

Kondolerer, Hjertensfryd. :klemme:


#11

Eia sa for siden:

Kondolerer, Hjertensfryd. :klemme:


#12

celebelen sa for siden:

:klemme: Kondolerer, Hjertensfryd.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.