Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Noen som har undersøkt markedet for reisedampjern?

#1

daffy sa for siden:

Hadde vært kjekt å pakke ned en bitteliten ministeamer når man er på reise.


#2

Agent Scully sa for siden:

Jeg tror prisene er på vei ned, bunnen faller ut av markedet på grunn av pass- og flyplasskrise og etterfølgende redusert reiseaktivitet ...

( :knegg:)


#3

Fintdethei! sa for siden:

En som bare stryker bunadsskjorter og hama-perler melder seg også til å følge tråden…. sorry for lite hjelpsom.


#4

Palmen sa for siden:

Livet er for kort til å stryke klær på ferie. :nemlig:


#5

Charlie sa for siden:

Dette.


#6

LaBanga sa for siden:

Jeg kjøpte en sånn for litt siden, husker ikke helt hvilken, men den er veldig grei. Like stor som en hårføner og kan jo tas med på tur. Hadde den med på jobbtur nå nettopp, men brukte den ikke, for jeg hadde dampet skjortene mine før jeg dro, og de holdt seg da godt da jeg hang dem opp i skapet på hotellrommet.

Men jeg bruker den mye hjemme på skjorter/bluser. Mye raskere enn å stryke, og når man tørker dem hengende, så er det mye enklere enn å drasse fram strykebrett og stryke på vanlig måte. Blir ikke helt det samme, men absolutt godt nok på plagg som er finest når de blir glattet litt ut.


#7

Malama sa for siden:

På reise, lite aktuelt, men for en som stadig har et tøærkestativ med skorter i stua, og et makk å dra frem strykebrett de ganger ting trenger å glttes (mannen sine og han har vett til stort sett bre kjøpe strykefrie)

En slik liten mini-damper, det hade sikkert vært tingen for oss, er det noe vesentlig jeg ser etter av kvalitet, eller er det bre å droppe innom expert og ta en halvti blinde, det er godt nok?


#8

Millen sa for siden:

Livet er generelt for kort for å stryke klær!


#9

Eia sa for siden:

Ja, men linklær er jo så gode å ha på ...

Fikser sånne små dampdingsebumser lintøy? :gruble:


#10

liefje sa for siden:

For å unngå å stryke på ferie pleier jeg å stryke (det som må strykes) før ferien, henge plaggene opp på sånne enkle stålhengere og pakke i plastposer man får fra renseriene, type 3-4 kjoler eller bluser i hver pose. Disse foldes så og legges i koffertene og kommer frem uten å bli krøllete. Det er virkelig genialt.


#11

Pasta sa for siden:

Livet er for kort til å stryke klær, punktum!

:knegg:


#12

Charlie sa for siden:

Har aldri, tror jeg, vært nødt til å stryke på ferie, men på jobbtur har jeg frisket opp plagg ved å ha varmt vann i badekaret og henge det opp på stanga over, eller la det henge på badet etter en dusj, f.eks. Kan også fukte plagget lett, men da blir det gjerne såpass fuktig at det bør tørke noen timer.

Er man på hotell får man gjerne låne strykejern i resepsjonen om det ikke er på rommet, eller det finnes et strykerom. Eller man kan levere det mot en avgift. På litt større steder er det gjerne vaskerier i byen som også tar imot sånne oppdrag. Fin måte å legge igjen litt penger lokalt på. :værsågod:



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.