Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lage stige?

#1

frukt sa for siden:

Det er en avsats, eller hva det kalles, i trappen som det hadd vært kjekt å kunne bruke til lesekrok f.eks. Men da trengs det en stige av noe slag for å komme seg opp. Det er ca 160 cm fra det øverste trinnet på bildet.
Har dere noen geniale forslag?


#2

Myria sa for siden:

Det er kanskje vanskelig å ha en stige der uten å måtte fjerne rekkverk? Kunne det være en idé å lage noen trinn som festes i selve veggen over og under rekkverket?


#3

Che sa for siden:

Taustige da, evt?


#4

frukt sa for siden:

Ja, det er noe sånt jeg vurderer. Men de må jo tåle en del vekt, og det er gipsvegg. En annen ting jeg har tenkt på er å få laget en løs stige som kan settes på skrå mot veggen. Men da men den være sånn at den ikke sklir bakover for det er åpne trappetrinn.


#5

frukt sa for siden:

Det har jeg også vurdert, men ser for meg at det blir vanskelig å klatre opp når den henger inntil veggen. Blir ikke plass til føttene.
Egentlig burde jeg ha laget klatrevegg, klatremus som jeg er. Eller talje i taket så jeg kan heise ungene opp. :knegg: Det står ikke på kreativiteten!


#6

Turban Smukk sa for siden:

:sorry::sorry: Jeg ville ha slått meg til ro med at man kan lese i sofa, stoler og senger - som for mitt vedkommende er mer realistisk enn å klatre opp en stige for å sitte mer ukomfortabelt enn jeg gjør i stua eller sengen.

Sorry. :sorry:

Artig tanke da!

Eller tenkte du på barna?


#7

frukt sa for siden:

Tenkte på barna, men barnslig som jeg er hadde jeg nok klatret opp selv også. Dvs. jeg kommer meg opp, men gelenderet har nok ikke godt av det.



#9

frukt sa for siden:

Trenger jo strengt tatt ikke gelender på begge sider, så det er absolutt en god idé.



#11

Maverick sa for siden:

Men hvor langt ned er det fra avsatsen til det nederste trinnet der? Ikke for å være party poop, og jeg elsker å klatre og har latt ungene klatre i hva nå enn de har funnet av trær, men på et tidspunkt blir det behov for å sikre også. Om tanken er en avsats man skal slenge rundt og slappe av på så bør det settes opp en form for rekkverk også.


#12

Galathea sa for siden:

Jeg leide en hytte med hems i fjor, der hadde de trinn skrudd på selve veggen og man klatra rett opp.

Om du ikke vil lage noe permanent, kunne du testa ut en badestige, sånne som er beregnet på båter eller svømmebasseng, de kan festes i gulvet oppå avsatsen der det sikkert er noe solid å skru i. da kan man trekke opp stigen etter seg også, og være i fred:D

Jeg ville sikra med noe rekkverk ja, vond å falle ned derfra...


#13

frukt sa for siden:

Tanken er å ha noe slags rekkverk der oppe, ja. :ja: Tror det enkleste blir å skru fast trinn i veggen.


#14

frukt sa for siden:

Kom gjerne med andre forslag til hva jeg kan bruke plassen til også. :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.