Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fredag


#2

Stompa sa for siden:

God morgen fra flyet til Wien. Vi forlot OSL helt på rutetida, så foreløpig går ferien etter planen. bank i bordet


#3

Blånn sa for siden:

God morgen! Jeg er på vei til jobb. Godt det er fredag!


#4

celebelen sa for siden:

God morgen fra hjemmekontoret! Jeg skal jobbe her noen timer, og så skal vi oppover for å overta det nye landstedet! (Det er fra 1920, og altfor stort til å kalles hytte, så det får bli landsted).


#5

Mex sa for siden:

God tur, Stompa! :D
Og gratulerer med landsted, celebelen! :D

Her er det noen timer på kontoret før vi tar helgen i hovedstaden. Lite visste vi at det er Pridehelg, og (sannsynligvis) mye folk, og vi har ikke booket noe bord for å spise noen steder, men håper at det går greit likevel.
Fredag og søndag er fullbooket med aktiviteter, men lørdag har vi litt åpen. Hva gjør man i Tigerstaden når kvikksølvet kryper opp til 30 grader på gradestokken...?


#6

Dali sa for siden:

Morn fra hovedstaden. Mex overtar stafettpinnen etter oss. Kan bekrefte mye folk men det har nå vært plass til oss iallefall. Sikkert greit å finne seg et bord til i morgen tenker jeg. Da er det vel pride paraden også, noe som kan være gøy å få med seg. Vi tar toget hjem i ettermiddag.

Gratulerer med landsted celebelen og med flyavgang Stompa. :knegg:


#7

Tjorven sa for siden:

Ungene mine ble sendt med fly til besteforeldre i går. Det gikk også helt i henhold til rutetid. Men vi er spent på om vi får dem hjem om en uke. (Svigerfar er klar på at han kan kjøre nedover hvis det er krise.)

Mex: har dere med ungene? Jeg ville badet på Sørenga, men vær forberedt på at det er litt "fesjå" (altså; en del folk som liker å vise seg frem).


#8

star sa for siden:

Gratulerer, celebelen.

Jeg har på kjole. Husker ikke sist jeg gjorde det en vanlig dag. Aka ikke konfirmasjon eller jul.
Men jeg har manko på klær. Kjolen er også i største laget. Ser nå at den har flekker også. :sparke: Ikke veldig synlige da.
Men jeg hater shopping.


#9

Blondie sa for siden:

Jeg kan ikke huske sist jeg ikke hadde kjole, men det er litt upraktisk i flytteprosessen. Lemping av stein ga meg for eksempel lyst på shorts. Min eldste datter mener at en del av å bli voksen er å innse at shorts aldri kan være flatterende, men jeg leter videre! :kjepphest:

Jaja. Ferieflyttedagene er snart over.


#10

Nenne sa for siden:

God ferie, Stompa! Og gratulerer med landstedet, celebelen. Det høres fasjonabelt og flott ut må jeg si! :D

Jeg skal også ut og fly i dag, forhåpentligvis. Men optimisten i meg har fått en knekk av pandemien, så jeg forventer egentlig at det blir avlyst. Det skjer jo strengt tatt med det meste som er gøy fortsatt.

Bare i juni har jo koronaen berøvet meg for en fin mor-datter-tur og to teaterforestillinger jeg hadde gledet meg til veldig lenge. Så at helt andre ting nå ev. kommer på banen og sørger for flere avlysninger er liksom normalen nå. :sukk:


#11

Pappalille sa for siden:

Jeg sitter nå fortsatt på jobb og dingler med bena og venter på at kommunen skal få den berømte fingeren ut. Dette er helt fjollete. >< Nå har jeg bedt om å få ta ut ferie i hele juli dersom vi ikke snart får folk, da. :sukke:


#12

celebelen sa for siden:

Nenne - en megler ville nok omtalt det som stort potensiale. :knegg: Det kan bli veldig bra, når vi får gjort en del.


#13

vixen sa for siden:

Det er fredag og endelig noe som ligner på sommer!! Juni har vært helt begredelig! I helga er det meldt opp i mot tretti grader og det er øltelt og konsert her. Gutta drar til byen med mannen og skal på Lerkendal. Så det blir godt gammeldags vorspiel med cremant på verandaen før konsert.


#14

star sa for siden:

Shorts har jeg. Og bruker den. :knegg:
Ikke valget i dag da det fortsatt er grått. Dessuten litt kort i jobbsituasjon tror jeg (passet ikke i fjor)


#15

Input sa for siden:

Blondie: Jeg synes alltid alle andre kler shorts, bare ikke jeg. Og jeg er misunnelig! Men det er nok fordi jeg ikke er komfortabel med å kle meg i noe som er kortere enn til knærne. Jeg savner den tiden (for sikkert tjue år siden) da capribukser var in. :knegg:


#16

Blondie sa for siden:

Jeg synes alltid andre kler alt mye bedre enn meg. :knegg: Jeg må nok bare innse at noe er mer praktisk enn pent. Jeg kommer uansett ikke til å bruke det mest.


#17

Polyanna sa for siden:

Jeg har løpt Oslo på kryss og tvers før jobb i dag, inkludert et bad på Sørenga, og fy fasan så vakker og kaotisk og herlig og rotete og fantastisk denne byen kan være. :elsker: Det virrer forvirrede turister overalt, og byen vibrerer av liv og folk. Tenk at for ikke så lenge siden, så var byen helt øde!


#18

star sa for siden:

Jeg driter lang mars i hva som er in og ikke.
Passer det og jeg syns det ser OK ut på meg så brukes det.


#19

Blondie sa for siden:

Ja, jeg gir også blaffen i mote. Utfordringen er å få tak i det.


#20

Input sa for siden:

Ja, det hjelper ikke å ikke bry seg når man ikke får kjøpt det. Ser det selges en del capribukser nå, men ikke sånne som jeg vil ha.


#21

star sa for siden:

Ser den.
Jeg klarer ikke kvitte meg med klær så har litt diverse liggende i ulike størrelser. :sparke:
Men er litt i beita nå og finner sikkert noe som passerer det smale nåløyet.


#22

Input sa for siden:

Inspirert av dette har jeg på meg shorts i dag da. Øver på å tenke mindre på at knærne mine er stygge og mer på at jeg er som jeg er og det er greit. :knegg:


#23

Tjorven sa for siden:

Jeg tenker stadig at jeg ønsker meg en shorts, men så prøver jeg på i butikken og finner ut at jeg hater det på meg ... hver gang.

Men jeg går stort sett alltid i kjoler uansett. Jeg pleier å begrunne det med at jeg er så lat. For da trenger jeg bare velge ett plagg - ikke både over- og underdel. :knegg:


#24

Timar sa for siden:

Jeg har visst ikke fått med meg at kort capribukse er ut. Jaja, det er det beste sommerplagget, så capri blir det!

Ellers er dette en dum dag med fint vær. Håper den tar seg opp..


#25

Pamina sa for siden:

Lindex har hatt et greit utvalg shortser de siste årene. Ingen ser bra ut i shorts, men jeg digger å ha på shorts når det er varme dager og jeg skal gjøre noe som likner fysisk jobbing.


#26

Input sa for siden:

Jeg vet ikke egentlig om det er ut altså, jeg bare antar det basert på at jeg ikke finner det i butikken.

Håper dagen tar seg opp Timar! :klemme:


#27

Polyanna sa for siden:

Jeg har gudsjelov lagt bak meg kompleksene for "stygge knær" (selv om de fortsatt kan dukke opp på en dårlig dag, når jeg kommer i skade for å fokusere på dem), så jeg trives egentlig ganske godt i shorts. Det hjelper med selvbruningskrem, syns jeg. :knegg: Det "flater ut" diverse cellulitter og sånt.


#28

Divine sa for siden:

Jeg har et tydelig vektoperert utseende på beina mine, dvs. at det er veldig mye som henger og slenger og fasongen er bulkete og ganske "rar", i mangel av et bedre ord. I tillegg er jeg veldig blek og har åreknuter. Jeg misunner derfor "alle andre" om sommeren, for jeg synes at 99,9 % av befolkningen har penere bein enn meg. Jeg går sjelden i shorts, for jeg føler meg ikke bare "ikke så fin som jeg gjerne skulle vært", jeg føler meg faktisk litt frik slik beina mine ser ut. Jeg ønsker at jeg ikke brydde meg om det, for egentlig er jeg ikke så veldig forfengelig.


#29

Divine sa for siden:

Jeg er for øvrig uenig med Pamina. Jeg synes de aller fleste ser bra ut i shorts, jeg.


#30

star sa for siden:

Arrete knær etter ørten operasjoner samt kneskåler som er vridd en kvart gang får lov å lufte seg. Så får de som syns det er fælt se en annen plass. :nemlig:
Gjelder også meg selv. Får tidvis neller av kneskålene. :knegg:


#31

Frøy sa for siden:

Travel dag på jobb i dag, har sittet på andre siden av bordet i intervjusituasjoner for første gang i mitt liv og er en opplevelse rikere.

Nå skal jeg jobbe et par timer til før jeg skal til byen og møte de fine menneskene jeg jobber sammen med til lønningspils, gleder meg til å kunne senke skuldrene sammen med en gjeng med mennesker som vet hva vi er midt oppi nå. Må kanskje busse litt tidligere inn til byen så jeg kan få meg en matbit, ellers så kan jeg bli ganske "morsom" i løpet av kvelden.


#32

Appelsin sa for siden:

Prøver å ta farvel med min siste prostata før jeg tar ferie, men det er en seig prosess :gjesp:


#33

Toffskij sa for siden:

Og jeg prøver å ta farvel med sensurbunkene og neste års timeplaner, men det er seigt her også. :knegg:


#34

Appelsin sa for siden:

Ville ikke ha byttet, Toffskij :knegg:


#35

Toffskij sa for siden:

Ferdig med sensurbunkene! :jippi: (Om ikke med timeplanene og diverse annet snacks.)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.