Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Rimelig overnatting Sverige-tips? Ikke sååå langt fra Norge :)

#1

Trulte sa for siden:

Vi har lyst å ta en biltur til Sverige og tar båten til Strømstad. Og der stopper det litt opp med planen. Litt lav på cash, så rimelig overnatting er et «must». Noen som har erfaringer. Jeg kan Google men er ute etter noen som vet litt om området etc. Veldig takknemlig for alle svar!


#2

Syrinx sa for siden:

Ikke konkret forslag, men airbnb. Vi skal bo ganske rimelig i Sverige, et sted tilfeldig og et sted som er et planlagt og kjært hovedmål.


#3

Blondie sa for siden:

Jeg henger på! Vi planlegger motorsykkeltur over grensa.

For noen år siden lå jeg på et nydelig vandrerhjem utenfor Fjellbäcka. Skal se om jeg finner det igjen.



#5

nokon sa for siden:

Ikkje erfaring ennå, men eg og ungen skal telte på ein campingplass. Vi betaler rundt 300/natta for teltplass med strøm, inkludert inngang til basseng ol.

Eg er i Karlstad nå. Her gjekk eg inn på Coop hotellkupp nokre dagar før avreise og fann rom til under tusenlappen. Men det blir jo fort dyrt om ein er mange.


#6

Malama sa for siden:

Hvilken campingplass? Vi har også planer om camping med telt, muligens over svenskegrensa. Inkludert basseng hørtes ut som en drøm


#7

sindrome sa for siden:

Ved Strømstad finnes det flere campingplasser. Jeg kjenner til to. Daftö er en camping med eget tivoli og basseng mm. Like ved finner du Lagunen. Lagunen tilbyr også stugor og glamping, men det bør nok bestilles raskt!


#8

Malama sa for siden:

Lagunen har jeg ikke sjekket, men daftø vet jeg om, begynner å bli noe utsolgt, men er ikke til 300 kr natt den altså


#9

sindrome sa for siden:

Nei, tror heller ikke det er 300 pr natt på Daftö.


#10

nokon sa for siden:

Vi har bestilt på First camp Orsa. Det er lenger nord, men samme kjede som Daftö. Eg melde meg inn i First camp kundeklubb og fekk rabattkode ved bestilling. Då blei det 1800 for fem netter. Ser for meg at det blir bading på ungen og sløving ved bassengkanten på meg eit par av dagane og ein dag med ekspedisjon i området.


#11

Kaprifol sa for siden:

Det er mange campingplasser i området, gå gjerne inn på google maps og skriv camping, så finner du dem. Noen er kun for campingvogner. Jeg fant en som ligger flott til ved havet, ganske langt ut, men bilvei: boforscamping.se/


#12

Kaprifol sa for siden:

Daftö, Lagunen og First camp city Strömstad er alle ganske "flotte" campingplasser. Det vil si at de ser ut til å ha fancy fasiliteter, men de ligger også sentralt. Flere mindre campingplasser ligger mer usentralt, roligere, mer natur tett på og sikkert rimelig uten helt nyoppussete hytter osv. Strömstad-området har flott natur, og det er veldig likt Koster langs kysten. Anbefales.


#13

Malama sa for siden:

Takk for tips, meldt meg inn. så får vi se hva det blir på oss, denne lagres i alternativ-banken. (Vi har altså ikke booket, så det spørs hva som er ledig, vi vet ikek helt når vi drar eller hvilken retning, det tar vi litt etter været


#14

millact sa for siden:

Vi skal til Stockholm og bruker Coop hotellkupp.

Sjekket finn.no?


#15

Fersken sa for siden:

Gröna Backe rett over grensen er også grei.
Der finnes det også et hotell.



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.