Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Passtime Oslo i morgen

#1

liefje sa for siden:

Jeg har passtime i Oslo i morgen (Grønland). Er det fortsatt kaos? Må jeg møte opp lenge før fast time eller er denne virkelig fast? Det står bare møt opp 10 min før, men det står også at timen er både til pass og ID kort og det får man vel (?) fortsatt ikke.


#2

Obelix sa for siden:

Vet ikke om det fortsatt er kaos, men vær klar over at kønummer systemet der ikke har noe som i det hele tatt ligner på logikk. Man må følge med på et hvert pling


#3

IzziCreo sa for siden:

Du møter opp 10 min før, men du må nok sitte en stund for det. Vi satt 45 min over i mai. Mange sitter lengre. Så ta med bok, musikk i ørene, nok strøm på mobil - og ja, som Obelix nevner, følg med på nummerne som en hauk. Det er fullstendig Joker Nord :knegg:


#4

-ea- sa for siden:

Rart det der, man sjekker jo inn når man kommer. Men likevel ropes det opp folk som ikke er der. Var på politistasjonen i vinter, lenge før passkrisa, time når de åpna om morran. Likevel ropte de opp ihvertfall tre-fire navn på folk som ikke var der. Var kun fire-fem personer i kø, så det var lett å se. Hva er poenget med å registrere seg når man kommer da...


#5

liefje sa for siden:

Kanskje for å hjelpe eldre folk/folk som muligens ikke har skjønt systemet?


#6

liefje sa for siden:

Og ellers takk for svar. Skal følge med på tallene HELE tiden og ta med bok og fulladet mobil.


#7

apan sa for siden:

Følge med på tallene er greia ja, og de er på ingen måte i rekkefølge. Risikosport å gå på do, med den konsekvens at seksåringen låste seg inne på do der tidligere i år og måtte hjelpes ut av noen damer på utlendingsmottaket, siden jeg ikke kunne vente på ham utenfor doen. Ikke spesielt familievennlig konsept kan man si.


#8

Tjorven sa for siden:

Svigermor klarte også å låse seg inne på do, og det tok over en time før hun kom seg ut. Hun hadde heldigvis fått passet sitt før det skjedde.


#9

apan sa for siden:

:dåne:
Mulig den låsen er litt ustabil? Lillebror er ikke spesielt dårlig med låser til vanlig.


#10

veobra sa for siden:

Nummersystemet er et kapittel for seg. Ikke pep det alltid, mulig jeg bare ikke hørte det.


#11

liefje sa for siden:

Fasit: Rolig på passkontoret nå. Nummersystemet er og blir sykt!! Det pep bare av og til, så jeg satt og stirret konstant. Det ble min tur ca 15 minutter etter oppsatt time. Fikk bare bestille en ting (det ble pass). Leveringstid 7 uker, men det kan gå fortere sa de. Turde ikke å gå på toalettet.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.