Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Garminklokken min viser ikke hvordan dagen har vært

#1

Karamell sa for siden:

Jeg drev med noen innstillinger på klokken på mandag og etter det har jeg mistet alle kurvene under fanen "min dag" i appen Garmin connect. jeg har Vivomove Luxe om det har noe å si.

Det eneste klokken min måler nå er puls og tid (altså vanlig klokke). Og selv under puls viser den ikke kurven gjennom dagen. Jeg har altsåmistet pulskurve. body battery, stress og skritt.

Jeg har synket en million ganger og den gjør som den skal, jeg har koblet av og på bluetoth uten efekt (den er på), og jeg har skrudd av og på minst ti ganger den knappen som heter "Aktivitetsmåling" - for jeg antar jo det er denne som nå ikke virker. Men den står altså på.

Er det noen som har råd til meg?


#2

Agent Scully sa for siden:

Sensorfeil?
Evt; har du prøvd å se på selve My day-appen/fanen? Edit day, add data?


#3

Karamell sa for siden:

Jeg vet ikke hva som var feil, den var slik mandag kveld og hele går. jeg var masse inni My day-fanen og alt var på som det skulle. Men før jeg la meg, etter denne posten lot jeg den få litt strøm, og nå er alt tilbake igjen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.