Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Onsdag


#2

Mex sa for siden:

God morgen

Jeg er på fjernkontoret. Lurer på om jeg bare blir her resten av uken. Orker ikke pendle til kontoret når det er så få på jobb som nå.

Klar for f, kjenner jeg. Arbeidsmotivasjonen er ganske så laber.


#3

star sa for siden:

På kontoret. Her blir det stille ut uka. De mest ihuga skravlekoppene er på samling. :knegg:


#4

celebelen sa for siden:

Få folk her også pga kurs, men mange er tilbake i morgen. Jeg prøver å motivere meg for innspurten mot f, men akkurat nå vil jeg egentlig bare pusle med hage og hus.


#5

tink sa for siden:

God morgen, siste kontordag før ferien. Tipper jeg sjekker epost torsdag eller fredag, men ellers ser jeg fram til fire gode uker med ferie. Skal dele hus med famile, så håper de med SAS-fly kommer seg avgårde på lørdag. :neglebit:


#6

Frøy sa for siden:

God morgen.

Her går det i ett på jobb og om jeg ikke var sliten før så er jeg det iallfall nå. Hadde håpt å få ansatt to stk til i går, men endte bare på en, så må starte prosessen på ny til høsten. Kanskje gjøre annonsen enda mer tydelig på hva vi er ute etter.

Jaja, solen skinner, jeg er strålende fornøyd med den som straks er blitt ansatt, han deler min lidenskap for smågodt og vafler. :knegg: Noen uker igjen til ferie, men det skal gå bra.


#7

Albertine sa for siden:

Andre dag av ferien, og jeg våknet selvsagt klokka seks. :gal: Men, bikkja har fått seg en skikkelig tur og jeg har fått opp enda et par kvadratcentimeter av gulvbelegget i kafeen.


#8

Tjorven sa for siden:

Jeg har feber og er fullstendig mørbanket. Dette har jeg altså ikke tid til akkurat nå.


#9

Adrienne sa for siden:

Jeg er på hjemmekontor i dag, og har ikke så mye å finne på i påvente av at noen skal sende meg epost med dokumenter jeg skal se igjennom. Har hatt en bevisst strategi med å roe ned på arbeidsmengden før jeg går ut i ferie, og det har funka. Hvis bare morgentåken bestemmer seg for å lette så blir det her en skikkelig god dag.


#10

Stompa sa for siden:

Morn fra et tog i Tyskland. Vi forlater München nå. Skal hoppe av i Heidelberg og utforske byen før vi drar videre til Mainz for overnatting. I morgen skal vi reise med båt på Rhinen i noen timer, og deretter videre med tog til Köln.


#11

Eia sa for siden:

God formiddag fra jobb. Ryggen er bedre! Endelig! :jippi:

Feiret det med strandyoga i går ettermiddag, og det var såå deilig!

Her er det produkttesting, vareopptelling og vedlikehold av utstyr som pågår. Aner f-avvikling i horisonten, og det skal også bli helt kanon! (Selv om jeg aldri skrur av helt, da ...)


#12

Sissel sa for siden:

På kontoret, og her er det stille. Fortsatt travelt før ferien starter på fredag, men det begynner å gå seg til heldigvis.


#13

Fersken sa for siden:

Kan ikke se at det roer seg på noe vis før ferien. Har en lang backlogg som venter.


#14

polarjenta sa for siden:

God morgen fra København, vi skal på tivoli i dag. I morgen drar vi tilbake til Halmstad.


#15

Blå sa for siden:

Jeg har prøvd å jobbe på hjemmekontor med forkjølelse i to dager, men i dag har jeg gitt opp. Så nå ligger jeg på sofaen og synes synd på meg selv i stedet. Jeg har ikke vært så forkjølet på lenge. Bare håper at jeg blir bedre før ferie til helgen.

Heldigvis har jeg fått ryddet unna det meste som hastet så det er ikke en krise at jeg er syk


#16

Pelle sa for siden:

Jeg har fått beskjed om en arbeidsoppgave på jobb som jeg er innmari faglig uenig i. Må gjøre som jeg får beskjed om, og det innebærer ekstra arbeid, noe jeg da altså mener ikke er nødvendig i det hele tatt - med samme resultat som med min løsning. AAARGH!


#17

Pøblis sa for siden:

Pelle: :trøste:

Jeg er som vanlig sur på jobb. Det må jeg bare slutte med.


#18

Nenne sa for siden:

Siden jeg ennå bare jobber halvt er jeg ferdig for dagen. Jeg må nok ut en tur tenker jeg. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.