Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Gardermoen - hvor lenge før?

#1

Primrose sa for siden:

Jeg må til Utlandet en tur med jobben. Reiser kun med håndbagasje. Hvor lenge før bør man møte opp nå i disse kaotiske tider? Holder det med to timer? Noen som har reist i det siste?


#2

Fintdethei! sa for siden:

Tror jeg hadde vært der 1,5t før, så lenge du bare har håndbagasje. En time før om du har fasttrack.


#3

veobra sa for siden:

Det kommer vel litt an på tidspunktet man reiser. Jeg har ikke inntrykk av at det er så ille for tiden så jeg har planer om å møte opp to maks to timer før når jeg skal reise på samme måte som deg. Da regner jeg med vi har massevis med tid. Jeg kunne sikkert kommet mye senere.

Nå er det under fem minutter ventetid i sikkerhetskontrollen avinor.no/flyplass/oslo/


#4

apan sa for siden:

Vi møtte opp litt over 2 timer før med barn og fullt pikkpakk sist uke og hadde plenty med tid. Alene og med håndbagasje hadde jeg ikke vært der mer enn halvannen før.



#6

liefje sa for siden:

Jeg pleier å være der to timer før hvis det er utenlandsfly.


#7

Lavender sa for siden:

Jobbtur for 20 dager siden, avreise 06.30. Vi møtte 90 min til to timer før. Et par måtte innom KLM skranken, vi hadde litt trøbbel med innsjekk gruppe. Et følge i rullestol skapte litt ventetid i sikkerhetskontrollen. Det var også kø i familiesluse og fast track. Men uten bagasje skal de anbefalte 90 min holde bra.


#8

Primrose sa for siden:

Takk for svar alle sammen og nyttig lenke, Veobra. Det passer med kollektivtrafikken at jeg er der to timer før så da får jeg heller slappe av litt.


#9

Bluen sa for siden:

Vi kom halvannen time før avgang da vi reiste utenlands tirsdag morgen. Sjekket inn bagasje og hadde god tid.


#10

Stompa sa for siden:

To timer før var altfor mye da jeg reiste til utlandet (uten passkontroll) kl. 6.55 forrige fredag. Sjekka inn bagasje, og selv da var jeg gjennom sikkerhetskontrollen under 15 minutter etter at jeg gikk inn i terminalen. Hadde fast track, men så noen som gikk inn i vanlig rett før meg, og som kom ut rett etter meg.

Ble lenge å vente, men bedre enn å komme for seint. :jupp:


#11

liefje sa for siden:

Ja, selv om jeg kommer to timer før, har det aldri vært nødvendig. Men det gir ro i sjelen.


#12

Tjorven sa for siden:

Ro i sjelen skal ikke undervurderes. :nemlig: Jeg er gift med en tidsoptimist, og vi har definitivt noen utfordringer knyttet til at vi lever i forskjellige tidssoner.


#13

Timar sa for siden:

Jeg er på Gardermoen nå. Innenlands. Det er enormt mye folk her, men alt har fungert. Jeg kom en time før, med baggasje til innsjekk, og hadde nok tid.


#14

liefje sa for siden:

Vanskelig når man har ulike tidssoner ja. Min mann liker heldigvis å komme i god tid han, også, men han er en som alltid skal løpe for å nå et flytog/en buss etc. før, mens jeg heller vil unngå stress og gå rolig og vente selv om jeg da ikke rekker første og kommer senere frem (for tid har jeg såklart beregnet). Hehe.


#15

veobra sa for siden:

Gardermoen i dag og det var transport til som viste seg å være flaskehalsen. Bussen var sen og full av folk, det ar også kø på veien fra Oslo. Kom derfor en liten halvtime forsinket frem.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.