Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Dress code - Futuristic party

#1

Pelen sa for siden:

Jobbseminar i september og vi har fått to dresskoder til middagene. En med 80`s party og den har jeg kontroll på. Hva i all verden tar man på seg på et Futuristic party uten å legge alt for mye penger på det eller bruke noe utkledningsklær av dårlig kvalitet? :knegg:

Dere får gjerne svare på spørsmålet om både damer og menn, jeg er rimelig sikker på at jeg kommer å få spørsmålet fra i hvert fall en mannlig kollega. :humre:

Kan dere inspirere meg?


#2

Pøblis sa for siden:

Haha, veldig PK for futuristisk ville være gjenbruk av 80-tallskostymet - fordi gjenbruk og vintage er en stadig økende trend.


#3

Pelen sa for siden:

:nikker: Enig, men ikke så gøy. :knegg:

#4

Nenne sa for siden:

Hvis du ser på f.eks. Demolition man, som jo var lagt til fremtida, så var moten der preget av tradisjonelle japanske klær. Tanken var at Asia skulle ta større plass og prege motebildet som følge av det. Kunne det vært et sted å starte?


#5

Miss Norway sa for siden:

Se på Hunger Games og folkene i Panem?


#6

Inagh sa for siden:

Det virker som om Steam Punk er en ting i framtida. :knegg:


#7

Teofelia sa for siden:

Jeg ville gått for et bærekraft-tema. Definitivt noe gjenbruk. Egentlig syns jeg at Pøblis sitt forslag er veldig godt.

Også er jeg vel ikke så imponert over bedriftens bærekraftsprofil, hvis den legger opp til to kostymer pr. ansatt for et jobbseminar, hvis jeg skal være skikkelig kjip og grinete.


#8

Madicken sa for siden:

Jepp, bruk 80-tallskostymet begge gangene med dette som et surmorsomt argument.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.