Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

UV lampe til gelnegler

#1

Einhyrningur sa for siden:

Noen som kan anbefale en UV lampe for gelneglelakk? Jeg ble plutselig så forfengelig her.


#2

Trulte sa for siden:

Hudleger har gått ut og avbefalt dette. Og kollegaen min måtte slutte med slikt fordi hun fikk skumle sår på fingertuppene. Bortsett fra det så har jeg erfaring med at selv de billigste gjør jobben. Men jeg sluttet også av overstående grunn. Jeg kunne sikkert gjort det til spesielle anledninger. Men når jeg hadde det selv gjorde jeg det ofte.


#3

Einhyrningur sa for siden:

Såpass? Hva er årsaken til at dette skjer?


#4

Fintdethei! sa for siden:

Yngste fikk sånt utstyr til bursdagen sin i fjor. Hun "misbrukte" den nok, og skiftet neglelakk like ofte som vanlig. Neglene ble helt ødelagt, de ble supertynne. Så det ble kortvarig moro. Men om man bruker bare av og til, er det sikkert helt ok. Vi kjøpte et kit på Nailster.no eller .com.


#5

Einhyrningur sa for siden:

Høres jo ikke helt bra ut. Nå er jeg jo sykepleier og lakker negler veldig sjeldent, men elsker at den da sitter godt. Kanskje jeg heller bare bruker penger på manikyr og lakk hos neglesalong da.

Takk for advarsler!




#8

Einhyrningur sa for siden:

Jeg la Shellac hos noen proffe nå, falt av etter 8 dager så jeg er ikke så imponert mer.


#9

Bonzai sa for siden:

Det er ofte brukerfeil som er årsaken, du må være stø på hånden og fjerne all lakk som kommer på huden, om den ikke blir fjernet gjør det selvfølgelig skade.

Og forbudet i Sverige kom nettopp pga at folk brukte den feil. Men for all del, det er mye fint i vanlig neglelakk som kan holde lenge.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.