Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hotell i Barcelona

#1

Hondacrv sa for siden:

Ja. Det er mange å velge mellom. Nær stranda, og nær byen, (eg vil sjå Sagrada familia), men nærare stranda enn byen, evt eit med stort basseng og uteområde. To voksne. Nokon som har forslag?


#2

Pelen sa for siden:

Jeg skulle bo nær byen og ta t-banen til stranden. Dvs om dere ikke har trengt å være ved stranden mest. Det er deilig å kunne rusle hjem etter vandring i byen med middag på kvelden.


#3

Olvina sa for siden:

Vi har budd to gongar på NH Collection Barcelona Podium. Sentralt og gåavstand både til strand og Sagrada. Basseng på taket og flotte rom. Prisen var relativt stiv, men vi reiser gjerne tilbake igjen.


#4

Fintdethei! sa for siden:

Der har jeg bodd og, men bare en natt i forbindelse med jobb. Det var mørkt når vi kom, og mørkt når vi reiste neste morgen. Basseng på taket, altså? Such a waist for min del, da...
Må nok tilbake til Barcelona på fritiden.


#5

Hondacrv sa for siden:

Mja, det var vel ein 4000 over budsjett… mulig me blir buande i Sitges og heller reiser inn til byen eit par gongar.


#6

amylin sa for siden:

Sitges har jo mye bedre strand enn Barcelona. Mindre folk, sand, roligere og bedre plass. Strand i Sitges og så kan dere reise inn til Barcelona for alle turisttingene.


#7

Hondacrv sa for siden:

Du, det var akkurat det vi enda opp med i går kveld ;) gubben fann eit ordentlig godt hotell der.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.