Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ting å gjøre langs sørlandskysten

#1

amo sa for siden:

Hvor langt er et tau? :knegg:
Vi har en uke alene i bobil med en sjenert 13 åring. Lurte på å kjøre Sørlandet. Vi har en uke å slå i hel fra Stavanger til Seljord. Ser på instagram at det er et lite Usa et eller annet sted, er det Farsund? Er det fine campingplasser på strekningen? 13 åringen har med sparkesykkel, så litt sånne kjekke samlingssteder for barn/ungom på campingen er å foretrekke. Ser for oss at vi gjerne kan bo to,tre netter samme sted. Kjekt hvis det er i gåavstand til sentrum. Kom gjerne med forslag.




#4

amo sa for siden:

Nå tenker vi første overnatting i Egersund eller Flekkefjord, kom gjerne med linker. Så tenker vi å se på de husene under en heller, det er vel i nærheten?
Så tenker vi "amerikabyen" neste dag, hvilken camping tror dere er mest sentral? Lomesanden ser nå fin ut.


#5

amo sa for siden:

Sørlandet feriesenter ser herlig ut. Satse på at det er mulig å få plass uten å ha forhåndsbestillt når vi kun er en liten bobil. xxx


#6

Pøblis sa for siden:

Sørlandet feriesenter er veldig bra. Restauranten er superbra, anbefales absolutt.


#7

Miromurr sa for siden:

De husene er i Sokndal, mellom Egersund og Flekkefjord. :jupp:


#8

Miromurr sa for siden:

De har to campingplasser i Sokndal, en ved kysten (Vågan camping) og en inne ved ei elv (Bakkaåno camping). Og ny skatepark inne i sentrum.


#9

Jålebeinet sa for siden:

Kan anbefale dressin i Flekkefjord.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.