Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bukser som ikke er jeans

#1

Einhyrningur sa for siden:

Jeg trenger bukser som ikke er jeans (eller treningsbukser), men finner liksom ikke noe som et kult, pent og kler meg.

Kanskje noen har en favoritt? Vis meg!


#2

Erica sa for siden:

Dette er jo helt avhengig av stil, men jeg liker godt buksene fra five units som ikke er olastoff. Til min fasong passer modellen jolie godt, men det bør jo prøves.


#3

My sa for siden:

Jeg elsker lange, vide dressbukser, og har nettopp kjøpt meg en lys sommerfavoritt i viskose-/linblanding fra InWear (finnes også i mørk brun), på salg hos Companys. Den har litt tykt og tungt stoff, og faller veldig fint, og er utrolig deilig på.

Fra før har jeg en i lignende fasong, i grovt vevd strågul lin fra Zara, som også er en stor favoritt (den er nok utgått for lenge siden, men det finnes jo diverse rundt om i samme stil), og en svart fra Lindex.

For min del er jeg ferdig med smale bukser i denne omgangen, men som sagt over, det avhegner helt av hvilken stil du har, og hva du føler deg vel i. Det er jo veldig mye jeg synes er fint på andre, men ikke får til på meg selv. Men da jeg brukte smalere bukser likte jeg godt dem fra Floyd.


#4

Blondie sa for siden:

Chinos fra Part Two.



#6

venla sa for siden:

Jeg har flere Ichi Kate pants

Perfekt når du vil ha på noe behagelig, men som ser mer ordentlig ut enn joggebukse


#7

Embriksmamma sa for siden:

Enig! De er kjempegode, jeg har flere i forskjellige farger.


#8

Snippa sa for siden:

Jeg ser ut som et fjell i sånne vide bukser, så de utgår. Ichi Kate synes jeg ble veldig fort stygge i vask, men mulig det er jeg som ikke gidder å styre med finvask og sortering...

Jeg liker veldig godt Floyd sine bukser.
Denne er min favoritt:
www.floyd.no/floyd-stretchbukse-jenny-180a-navy



#10

GinaK sa for siden:

Jeg må ha utrolig tjukke legger for sånne bukser som er trange i leggen passer ikke meg. Hater ettersittende bukser og føler meg enda mer bumsete og tjukk.
Skal gå på en HM og vise bilde av den Tussa linker til og prøve den...

Jeg kjøpte denne for en stund siden. Den var utrolig vid og jeg er så kort og stutt så den passer som vanlig lengde. Det ante meg at det var leggbukse.. :p
Men jeg har sydd den inn i ytterkant, fra hofta og ned. Målte på en annen litt vid linbukse jeg har så nå ser den fin ut.
www2.hm.com/no_no/productpage.0971104012.html
Ser nå at den finnes i mange farger. Skal sjekke om de har flere og prøve den som leggbukse. Deilig og myk ha på.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.