Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Parkeringsveileding/hjelp Rammstein konsert Bjerke Travpark

#1

Frøy sa for siden:

Nå trenger bøndene i byen litt hjelp. Flystreik, plutselig tigang på biletter og ikke særlig god reiseleder(meg) gjør at vi nå står i den sutuasjonen at vi vurderer å ta turen å kjøre bort fra Rogaland, akkurat det skal gå greit tenker jeg, men så er det dette med parkering da, har fått mail om at parkering i området kan vi bare glemme og det oppfordres til bruk av shuttelbusser fra sentrum, men jeg vet ikke om parkering i sentrum er så mye lettere. Vi må også finne overnatting.

Gode tips og råd mottas med stor takk.


#2

Molly sa for siden:

Thon Hotell Linne ligger i gangavstand fra Bjerke Travbane. Tror de har parkering.


#3

Frøy sa for siden:

Utsolgt for lenge siden, mener ryktene skal ha det til at det er 60 000 så skal på konsert, som sagt reiseplanleggeren har vært en smule sløv.


#4

Syrinx sa for siden:

Parkeringen på Linné er ikke stor. Linderudsenteret ligger i gangavstand, der kan det kanskje være muligheter. Ellers er det litt gateparkering i området, men begrenset det også.

Jeg ville gått for parkering i retningen bort fra sentrum og tatt bane/buss inn.


#5

amylin sa for siden:

Gateparkering på Bjerke/Risløkka/Årvoll/Refstad som er i gangavstand, men stor sannsynlighet for at en del er sperret av konsertdagen. Det går mange busser dit, så greit å komme seg dit fra sentrum uten bil.



#7

Turban Smukk sa for siden:

Jeg ville ordnet overnatting aller først. Det finnes jo parkeringshus i sentrum, dyrt, men enkelt. Jeg tror det er mye fullt på hotellene i Oslo i sommer.


#8

Frøy sa for siden:

Vi tenker at det ikke er noe problem å sette nesen vestover igjen etter konserten og finne et hotell i den retnongen. Letteste hadde jo kanskje vært et "usentralt" hotell med god forbindelse til Oslo sentrum og de berpmte shuttelbussene


#9

Input sa for siden:

Dere kan parkere på gjesteparkering hos oss og ta bussen til Bjerke. Ikke sikkert vi er hjemme, men kan sende deg info på messenger. Det er ca 30 min med kollektivt, omtrent det samme som fra senterum.


#10

Jålebeinet sa for siden:

Jeg kan også tilby parkeringsplass. Bussen tar vel 15 minutter til Bjerke herfra.



#12

veobra sa for siden:

Det har aldri vært så stor konsert på Bjerke før. Jeg et spent på hvordan de organiserer det i området rundt. Vi skal egentlig kjøre dit og parkere privat. Men det kan være vanskelig å kjøre hjem igjen, ser jeg for meg. Med mye folk, biler og busser.


#13

Martis sa for siden:

Bjerke er veldig greit ifht offentlig kommunikasjon, så jeg ville ha forsøkt å parkere et stykke unna og heller ta f.eks 31 bussen eller T-banen. Og det er mange plasser dere kan parkere som er mye billigere enn i sentrum. Grorud har ganske stor innfartsparkering (langs RV4) og er bare 4-5 km unna Bjerke og med både buss og T-bane i riktig retning. Om dere skal kjøre hjem om natten. Ellers er Thon Hotel Linne rett i nærheten hvis dere skal overnatte.


#14

Stompa sa for siden:

Når skal denne konserten være? Tenkte jeg skulle advare/si fra til Herremannen og kjæresten, som akkurat har flytta inn i leilighet rett ved travbanen. Tror kanskje de kan se den fra verandaen. :knegg:


#15

veobra sa for siden:

Konserten er 24. juli.


#16

nokon sa for siden:

Sjå prikk


#17

nokon sa for siden:

Generelt så er det beboerparkering i store deler av området. Det er ikkje så dyrt å betale for parkering, om ein laster ned appen «Bil i Oslo». Men dei er strenge og kjappe med bøter i området.


#18

Frøy sa for siden:

Dette ordnet seg jo strålende. FP :hjerter:
Takk for alle tips og tilbud. :klemme:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.