Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Smartklokke, din anbefaling?

#1

Blondie sa for siden:

Jeg har en snart fire år gammel Fitbit Versa, som nå nekter å lade. Den har hintet om kollaps en stund, men jeg har aktivt ignorert det i håp om at jeg hadde klart for meg hva som skal erstatte den. Jeg kjøpte den fordi den ligner på AppleWatch, men var mye rimeligere. :knegg:

Jeg har likt Versa godt, bruker appen aktivt og kjenner derfor brukergrensesnittet. En Versa 3 koster rundt 2000, det er akkurat litt for lite gap til AppleWatch til at jeg skrinlegger eplefantasien helt.

Hva må jeg i såfall vite om AppleWatch før kjøp? Det finnes hundre ulike varianter?

Finnes det helt andre klokker som er bedre?


#2

Fintdethei! sa for siden:

Uten at jeg har greie på det, så fikk ungdommen en Apple watch SE til konfirmasjonen. Mener den kostet 2490 på elkjøp. Ungen er strålende fornøyd med sin.


#3

Stompa sa for siden:

Jeg liker appen til Fitbit så godt at jeg aldri kommer til å bytte til noe annet. Har en Versa 3 nå. Helt super. (Men det irriterer meg at de ikke bruker standard ladere, eller i hvert fall samme til alle modellene sine.)


#4

Robyn sa for siden:

Mitt eneste bidrag er at batteritiden på Applewatch er en del dårligere, så den må lades oftere. Sønnen har hatt, ikke jeg.


#5

apan sa for siden:

Jeg har nettopp kjøpt Garmin vivoactive 4s. Veldig fornøyd med den, om du ser på alternativer.


#6

Tussa sa for siden:

Eg kjøpte mi Applewatch i påska og er så veldig positivt overraska over det meste. Eg ladder den annakvar dag, tar ca 50 min frå tom til fullada klokke. Eg har varianten med EKG for det er viktig for meg.


#7

Input sa for siden:

Jeg har også en Garmin ettellerannet. Er fornøyd med klokka, men synes appen var mer informativ på Fitbit. Garmin er også mer gjerrig på både skritt, kcal og etasjer.


#8

C3PO sa for siden:

Jeg har hatt Apple Watch i 6 år og er veldig fornøyd. Jeg bruker den mest til løping, styring av podcaster og annet jeg hører på og masse som nedtellingsklokke i hverdagen, så jeg ikke glemmer ting.

Mer seriøse løpere bruker Garmin.


#9

Fintdethei! sa for siden:

Useriøse bruker også Garmin...., har jeg hørt :ja:


#10

C3PO sa for siden:

:latter: Jeg burde kanskje ha føyd til at jeg har fullført flere altfor lange maraton med klokken min, så den tåler mye.


#11

Tjorven sa for siden:

Jeg lader min fitbit en gang i uka, så jeg hadde ikke ønsket meg noe som må lades annenhver dag. :nemlig:


#12

Input sa for siden:

Min Garmin må lades omtrent en gang i uka også. Annenhver dag hadde ikke funket, nei.


#13

~TM~ sa for siden:

Jeg har Apple Watch SE og er strålende fornøyd


#14

apan sa for siden:

Min Garmin må lades hver 3.-4. dag, men tror det påvirkes av at jeg har telefonvarslinger der. Og de kommer stadig vekk.


#15

kamp sa for siden:

Apple watch her da den passer perfekt med iOS!

Batteritid er minus men lager rutine på det.


#16

Blondie sa for siden:

Garmin og Polar er hel mer treningsklokke, er det ikke? Jeg går mye, men trener ikke i sånt omfang at jeg trenger en dedikert treningsklokke.

Den versjonen med EKG koster vel endel mer, Tussa? Det hadde definitivt vært kjekt å ha for meg som trøbler med tidvis høy puls uten anstrengelse.

Lade hver dag har jeg blitt vant til, det var en av tingene som skjedde den siste tiden med Fitbit. Før det ladet jeg den hver fjerde eller femte dag.


#17

apan sa for siden:

Jeg opplever ikke Vivoactive som en veldig treningsklokke, setter pris på at den logger skritt, tar inn meldinger og at jeg kan høre Spotify fra den. Jeg har også Strava der og bruker den til jogging, men er ingen storløper.
Når det er sagt, kasserte jeg primært Appleklokka i utgangspunktet fordi den var mye dyrere enn jeg ville legge i det, så jeg har ikke gjort en nøytral sammenligning.


#18

Stompa sa for siden:

Jeg lader min Versa 3 hver tredje til femte dag. Den har integrert gps, og den trekker mye strøm når jeg bruker den. Holder fem dager når jeg ikke bruker gps-en.


#19

Tussa sa for siden:

Eg betalte 4490,- for mi. For meg var ekg-en poenget med å kjøpe den så eg sjekka ikkje pris på den uten. Men om det er pulsen du vil måle utelukkende kan du nok gjere det uten ekg.


#20

Blondie sa for siden:

Tenkte EKG også fordi det må overvåkes samtidig, men da er den dobbelt så dyr. Tror det blir SE, jeg har brukt Mac hele mitt yrkesliv og er nå på min femte iPhone. Eplefantast. :nemlig:


#21

Anikka sa for siden:

Jeg er glad i min Fitbit Sense.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.