Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Spinoff fra klementiner: Hvordan skreller du banan?

Hvordan skreller du banan?

  • Fra den lange stilken selvfølgelig.
    65 stemmer
  • Fra feil ende (den butte siden).
    5 stemmer
  • Får andre til å skrelle for meg.
    1 stemmer
  • Spiser ikke bananer.
    3 stemmer
  • Annet, vennligst spesifiser.
    0 stemmer
#1

Mirasol sa for siden:

For meg finnes det kun en måte å skrelle banan på, nemlig ved å knekke den lange stilken og dra nedover. Når jeg ser noen åpne i motsatt ende får jeg helt spader. :eek:

Hva er riktig ende for deg? Poll kommer.


#2

Nabojenta sa for siden:

Skreller banan? Man spiser da banan med skallet på! :D


#3

Veronal sa for siden:

Fra toppen, selvfølgelig. Det er helt feil å starte i rumpen på bananen. :nemlig:


#4

Tuppen sa for siden:

Selvsagt i den riktige enden! (Ved stilken om det skulle være noen tvil) Men jeg klarer ikke å spise endene på bananen - der sitter nemlig bananormen. :nemlig:


#5

Petronella sa for siden:

Bananormen?? En stor slem en?? ;)


#6

Hyacinth sa for siden:

Slik som deg. Men du tenker ikke på minibananer altså? For de må skrelles fra motsatt ende, ellers blir det mos.


#7

Tuppen sa for siden:

Ja fryktelig! Har ikke moren din advart deg mot den altså?


#8

Petronella sa for siden:

Å neeei, enda en lærdom jeg har gått glipp av.. :nemlig:


#9

Tuppen sa for siden:

Tsk tsk tsk! Godt du fant det ut nå da. Helt klart en grunn til å saksøke dine foreldre - du har en god sak.
:avsporer helt:


#10

Petronella sa for siden:

Har allerede ringt og varslet.. Det er freddan, må da være takhøyde for litt avsporing da.. :ja:


#11

Sulphur sa for siden:

Du mener vel bananus?


#12

Interference sa for siden:

Fra stilken på vanlige bananer, og fra den butte enden på de små bananene.


#13

Mandarin sa for siden:

Får andre til å skrelle for meg.. Jeg hater å skrelle bananer og får det sjelden til..:rødme:


#14

Mandarin sa for siden:

Spiser heller ikke endene.. De berømte bananormene er nok der ja. :knegg:


#15

Che sa for siden:

Jeg åpner bananen på den enden noen definerer som feil :snurt:

For meg er det jo selvfølgelig den riktige måten å gjøre det på. - når man brekker i stilken, blir jo starten på bananen skviset.


#16

Interference sa for siden:

Nei man lager et lite hakk i skallet før man knekker, så blir det ikke mos. :)


#17

Mandarin sa for siden:

Akkurat, det blir mos. Ergo jeg får ikke til å åpne bananer. Men jeg må innrømme at jeg aldri har kommet på å åpne i andre enden. :blond:


#18

Katinka sa for siden:

Hvis den er av type gulgrønn, biter jeg i "hale-enden", grøsser og skreller.


#19

maggypop sa for siden:

Jeg biter i the buttox og skreller nedover. Hvis man knekker den ved stilken, blir den jo mos - helt feil.


#20

Ada sa for siden:

Jeg får helt angst når jeg ser noen bite i skallet til bananen.:iiik:
Forøvrig knekker jeg i "stilken" og spiser ikke endene.


#21

Mirasol sa for siden:

BITE i bananskall? :eek: Det er jo faktisk hakket verre enn å bite i sitrusskall det! :takke meg til å bite i det sure eplet:


#22

Katinka sa for siden:

Jeg tenker at det sikkert er godt for tennene. :knegg:


#23

Tammen sa for siden:

Jeg knekker den i stilken eller på midten..


#24

Hippie sa for siden:

Hvis det blir mos når man skreller fra den RETTE enden, altså den med lang stilk - betyr det at bananen er overmoden. Og da synes jeg ikke den er noe god.


#25

Hyacinth sa for siden:

Det er minibananene jeg snakker om. De bitte små. De som er maks 7 cm lange.


#26

Mamma Rosa sa for siden:

Fra den lange stilken selvfølgelig.


#27

gethosmurfen sa for siden:

Fra den lange stilken, selvfølgelig.


#28

annemede sa for siden:

Fra den lange stilken stort sett, men om de er godt modne er det best å åpne de i andre enden.


#29

Enhjørning sa for siden:

Øverst, selvfølgelig! Stilken er da der for at man skal kunne åpne med den, er den ikke?
Mat med "glidelås! :glis:


#30

Sokk sa for siden:

Stilker er til å holde i. Sånn som med blomster og alt annet med stilk. :nemlig: Dessuten smaker stilkenden ofte best, og det beste sparer men jo selvsagt til slutt. Dessuten får man fjernet bananormer og annet ugg som ligger i den butte enden FØR man begynner å spise.

Hvis man åpner i stilkenden blir dessuten stilken hengende og slenge mens man spiser. :skuffet:

Bare gode grunner til å åpne i riktig ende, altså! :)


#31

krystallklart sa for siden:

Jeg har egentlig aldri kommet på å skrelle fra noen annen ende enn stilk enden, men har forsåvidt sett andre gjøre det.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.