Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilken drikke foretrekker du til tapas?

#1

LilleT sa for siden:

Ja, både type drikke og konkrete tips. :vilha:


#2

amylin sa for siden:

Jeg er som regel skikkelig kjedelig og drikker Cola. :sparke:


#3

løve70 sa for siden:

Cava er så absolutt førstevalget til tapas!


#4

Acino sa for siden:

Vann og pepsimax.


#5

Canisa sa for siden:

Enig :jupp:


#6

Guava sa for siden:

Farris


#7

Tjorven sa for siden:

Enig.

Grans Moments selges på polet for 134 kr. Den er et røverkjøp.


#8

Retz sa for siden:

Vann.


#9

Strå sa for siden:

Vann, passe lyst og lite sprudlende øl eller en juice i retning ananas. Sprudlevin, brus og annet med mye bobler utgår for meg. Rødvin kan også gå, men da trenger jeg hjelp til å velge. (Jeg trenger et rødvinskurs).


#10

apan sa for siden:

Øl.


#11

liefje sa for siden:

Jeg kan drikke det meste til tapas. Bobler i de fleste former er favorittdrikken min, så da blir det som oftest det. Er jeg i Spania, kan jeg såklart også ta et glass tørr sherry, nos vel er den tradisjonelle tapas-drikken. Eller en annen slags lokal spesialitet (hva heter den vinen med litt bobler som må skjenkes fra høyt oppe for å få bobler når den når glasset - velkjent i San Sebastian og nærliggende områder?) "Tapas" som småtteri til en aperitif i Italia nytes ofte med campari (eller aperol). Skal jeg ha et helt måltid med tapas her hjemme, som jo egentlig ikke er vanlig, kan det ble både bobler, hvitvin eller rødvin, litt avhengig av hvile typer tapas det er snakk om, men som sagt helst bobler.


#12

Katta sa for siden:

Synes det meste funker og så kommer det litt an på innholdet i tapas. Men Pepsi Max kan jeg godt ha.


#13

Madicken sa for siden:

Enig, og gjerne iskald. :vilha:

Lyst, kaldt øl er også godt.


#14

dharma sa for siden:

Pepsi max eller kullsyrevann. Kjedelig her og.:nemlig:


#15

Syrinx sa for siden:

Cava, rød eller hvit vin hvis alkohol.

Hvis alkoholfritt velger jeg en frisk eplemost.


#16

Hyacinth sa for siden:

Jeg har begynt å foretrekke norsk sider (gjerne fra Hardanger) av god kvalitet til nesten alt av mat. Det finnes så mye fantastisk. Kortreist er det også.


#17

Syrinx sa for siden:

Ja! Det glemte jeg. Sider. Gjerne fra Skarbø.


#18

Nenne sa for siden:

Bobler drikker jeg gjerne, ev. rødvin på Monastrelldruen. Jeg er bare måtelig begeistret for Tempranillo, i hvert fall hvis den dominerer.

Denne kanskje: Parajes del Valle Monastrell 2021

Ellers kan en tørr riesling også være godt. Denne er et bra kjøp: Dönnhoff Riesling Trocken 2021


#19

Malama sa for siden:

Altså, solo sannsynligvis....(nei, utenlands fanta da)


#20

millact sa for siden:

Vin av et eller annet slag.



#22

Charlie sa for siden:

Sprudlande Margaret fra Balholm. Presset juice av rabarbra og eple, med myk brus.

Får den på polet, men også Meny og flere dagligvarer.

www.vinmonopolet.no/Land/Norge/Balholm-Sprudlande-Margaret/p/11750201

Glad i Gravenstein, Ringi har en, spennende med ensorts-eplejuicer, burde vært smakstester av dem. Snakket med en i den bransjen som fortalte litt om hva de ulike sortene passet til av mat.

Denne har jeg ikke smakt, men skal prøve den:

www.vinmonopolet.no/Land/Norge/St-Hallvards-Null-Stress-Rabarbra-Limonade/p/11789202

Synes litt friske, uformelle drikker er godt til tapas. Tapas er jo litt sånn uformelt, ihvertfall når jeg spiser det. Som italienske «aperitivo».


#23

Toffskij sa for siden:

Musserende. Jeg liker denne veldig godt om dagen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.