Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Gave til jente på 11 år

#1

Fintdethei! sa for siden:

Jeg er helt ute. Hva er poppis blant jenter i den alderen?


#2

Plingo sa for siden:

Eldste er 2011 modell. Tror mye er interesse avhengig.

Hun lever og ånder for langrenn og trening. Hun ønsket seg treningsutstyr, treningstøy (helst Johaug), gavekort på Lindex og KappAhl (stas å shoppe selv med venninner), produkter fra Rituals og ny mobil.

Akkurat i dag så står skierg og airtrac øverst på ønskelista.

De fleste vennene er også aktive innen forskjellige idretter, så ser det er populære ting å få.


#3

apan sa for siden:

Lillesøster liker også produktene fra Rituals ment for de yngste, de er stas å få. Gavekort på HM for shopping. Hun liker fine tusjer og annet kunstutstyr.


#4

Millen sa for siden:

Evt. gavekort til nærmeste senter.


#5

frukt sa for siden:

Jeg har en tiåring som elsker klær og kosedyr, og en som er mer opptatt av insekter og andre dyr.
Bøker er sjelden feil, og enkelt å bytte.


#6

Charlie sa for siden:

11 var litt barn og litt ungdom, ja. Da begynte det å bli stas å være litt selvstendig, f.eks. med et gavekort på HM eller bokhandel. Rituals, f.eks. dusjsåper (generelt eller de boksene med skumsåpe). Nå ser jeg de har et lite utvalg Rituals-såpe på Menybutikken her.

Wow-klær var pop en liten stund, akkurat klær kan noen ganger være veldig avhengig av miljøet barnet vanker i, så der ville jeg fått innsidetips. Her begynte de også å få gå litt i byen selv, og gikk og kjøpte seg en bubble tea og den slags. Det kommer nok mye an på lokale forhold om det er aktuelt at 11-åringer går til byen.

Lysslynger var pop. Ledlys (barnet her mente hen fikk mest for pengene på Jula). Sminkespeil med lys.

Gjengen her er musikkinteresserte og jentene liker vinyl, så for en mer kostbar gave var denne en suksess

www.gear4music.no/no/Hjem-Audio/Victrola-Journey-Turntable-with-BT-and-Built-In-Speakers-Turquoise/418B?origin=product-ads&gclid=EAIaIQobChMI8ZOjhvaA-QIVkI1oCR194wipEAQYEyABEgK9LfD_BwE

Det åpnet for vinyl i gave i tiden som fulgte. :knegg:


#7

Acino sa for siden:

Det er veldig varierende. Mi blir straks 12 og høyest på ønskelista er gavekort på outland; lær å tegne manga, figurer, plakater, klær, brettspill, fine notatbøker, mangaserier osv. Hun er ikke interessert i såper, sminke, parfyme eller å dra til byn alene. Så tipset er å hør med jenta selv eller foreldre.


#8

Fintdethei! sa for siden:

Takk alle :blomst:. Jeg tror vi er i klær, kosedyr, badebombe-skalaen når det gjelder denne jenta. Flere gode tips her, dette skal ordne seg :glis:.


#9

zinatara sa for siden:

Squishmallows kanskje?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.