Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

The Well

#1

Mex sa for siden:

Er det noen som har vært her og vil si litt om hvordan det er?
Sånn jeg har skjønt det så bader man/sitter i badstu naken, men har morgenkåpe ellers. Evt kan man kjøpe bikini der?
Er det noen behandlinger som er å an/av-befale?


#2

Madicken sa for siden:

Jeg brukte badekåpe da jeg vandret mellom de ulike områdene, ellers er det netto i sauna/dampbad og for mange også i basseng, men her så man enkelte i badetøy. Netto i dusj (selvsagt). Jeg mener det er tillatt med badetøy også i sauna en dag i uken.


#3

Propella sa for siden:

Man kan bruke bikini/badedrakt i bassengene. I bastuene skal man ta av badetøyet. Man skal ikke bevege seg naken mellom bassenget og bastuene. Man får kjøpt bikini eller badedrakt der. Man må bruke det som man kjøper på the Well.


#4

Pepper Lemon sa for siden:

Sitter man der kliss naken med andre folk, eller har man håndkle rundt seg?


#5

Propella sa for siden:

Man må ha badekåpe på seg. Der er ikke lov å gå rundt naken. Der er kun i bastu man må være uten badetøy. I bassengene kan man velge.


#6

Olifant sa for siden:

Mange har håndkle rundt seg når man sitter i badstu. Noen er kliss nakne. Og noen (ytterst få) er kliss nakne og manspreader.


#7

Tjorven sa for siden:

Seriøst. Jeg kommer ALDRI til å besøke det stedet.


#8

Anne C sa for siden:

Ikke jeg heller. Jeg er nok heller ikke en de har lyst til å ha der, er nok for tjukk.


#9

Strå sa for siden:

Avkommet har fått klar beskjed. Det blir ikke noe igjen å arve om jeg får gavekort dit. :knegg:


#10

Nooria sa for siden:

Jeg elsker å være der. Lar bare være å se på de andre. Mannen min og jeg har med stort hell vært der på dagtid noen ganger. I steambadene ser man ikke så godt. I tillegg kan man droppe linser/briller. Da ser man enda dårligere. :knegg:

Jeg har enda ikke truffet noen kjente der.


#11

IzziCreo sa for siden:

Jeg har ikke opplevd nysgjerrige blikk der overhodet og det er mennesker i alle fasonger der. Avslappet atmosfære vil jeg absolutt si. Men jeg tror at det er et sted man liksom ikke kan helt forestille seg før man har vært der. Slik følte jeg det var i hvert fall. Snakket med mange som hadde vært der, men måtte liksom oppleve der selv.


#12

Olifant sa for siden:

Nå vet ikke jeg hvor tjukk du er, men jeg er rett så stor og det er alle slags kropper der. Jeg opplever at atmosfæren er fin. Det tok meg 5 min p venne meg til nakenheten første gang jeg var der, så er det helt naturlig. Jeg opplever virkelig ikke at det er et sted for å se og bli sett. Og de ytterst få som ønsker å vise seg frem er det bare å ikke vie særlig med oppmerksomhet.


#13

m^2 sa for siden:

Jeg har vært der to ganger, og første gangen var det ok men den siste gangen som var kveld i helg opplevde jeg både i bassenget og i en av dusjene å gå rett opp i par som … ja, hadde seg. Og det likte jeg svært dårlig.
Jeg liker Farris bedre, der har jeg ikke hatt noen sånne erfaringer. Men (noen få) manspreadere har man begge plasser da, men man blir jo fort vant til det og til å være avkledd selv også, og jeg har også opplevd at det generelt er grei atmosfære. (bortsett fra de parene da, som ødela mye)


#14

Strå sa for siden:

Bare for å presisere, luft direkte på fuktige bryst er blitt lett ubehagelig. Og jeg foretrekker alltid, alltid saltvann i hav og fjorder. Dessuten ligger stedet i skogen jeg løp og lekte som unge og tenåring. Så jeg er sur for blåbæra som ikke er der mer.


#15

Mex sa for siden:

Slik var det litt for vår del også. Man har gjerne et litt skjeivt bilde av hvordan det er der. (Ihvertfall hadde meg og mannen det) Men det opplevdes helt naturlig at noen badet naken og andre ikke. Det var personer i alle forskjellige fasonger der.

:iiik:
Vi opplevde heldigvis ikke noe sånt.

Oppsummert fra helgen vår;
SPA området er utrolig bra. Det er mange bassenger, badstuer, dampbad, boblebad - noe for enhver smak. (Om man liker sånt selvsagt) Det var veldig fint at alle rom på SPAet var merket om man kan ha på badetøy eller ikke.
Jeg syns mat og drikke var litt overpriset, og ikke noen stor høydare på kvaliteten.
Vi sammenlignet med Son SPA, som vi følte har litt mer full pakke; både SPA og fantastisk nydelig mat. - Og et bedre utvalg på drikkevarefronten. Og en fantastisk plassering nede ved sjøen. Men Son kan ikke måle seg med mulighetene i SPAet til The Well. (Og på Son er det heller ikke mulighet for å være naken)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.