Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Høstferietips

#1

MegaMie sa for siden:

Jeg har lyst til å kline til med en utenlandstur i høsteferien i år. Type 4-5 dager. Men gjerrigknarken i meg setter begrensninger. trenger hjelp til å sortere.

Alternativ A: Reise til ett varmt sted (feks Malaga eller Barcelona). Hårreisende flypriser for 5 pers, men det vil være varmt der, kanskje mulighet til bassengliv og vi kan leie en leilighet med mulighet for å lage egen mat.

Alternativ B: Storby i Øst-Europa (feks Krakow eller Praha). Meget billige flybilletter, billigere å bo/spise. Fin kultur. Men ungdommene må aktiviseres mer og vi komme rtil å bruke masse penger på kultur og shopping.

Eller skulle vi kanskje tatt en tur til Island? Er det mulig på 5 dager? Og er det gøy?

Hjelp. :himle:


#2

liefje sa for siden:

Har du sjekker charter? Kombinasjoner med hotell og reise er ofte billigere, men vet ikke om du kan dra bare 4-5 dager.

Været sørover i Europa er usikkert i høstferien. Man kan være veldig heldig, men også uheldig, så du kan risikere å måtte fylle dagene i Malaga eller Barcelona med kultur, shopping og aktiviteter selv hvis du egentlig ønsket strand og basseng. Skal du sørover i høstferien bør du dra så langt sør som mulig, dvs. heller Malaga enn Barcelona.

Storbyer i Øst Europa er nydelige og det er definitivt billigere der. Sjekk ut hva slags aktiviteter som finnes og diskutert med ungdommene. Vi hadde bl.a. guidet sykkeltur i Krakow som var kjempegøy og veldig billig. I tillegg flere (billige) museer etc.

Island på 5 dager er definitivt mulig, men det er veldig dyrt der, både mat, bo og opplevelser. Reykjavik er faktisk den dyreste europeiske byen jeg noen ganger har vært i. Nydelig på Island, men...


#3

Palmen sa for siden:

Malaga er vidunderlig i høstferien. Just sayin.


#4

007 sa for siden:

Enig med Palmen!


#5

millact sa for siden:

Flott by!


#6

løve70 sa for siden:

Enig :nemlig: Costa del Sol generelt er veldig fint i høstferien. Varmt, som regel strandvær, men ikke knallvarmt. Behagelig med folk også.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.