Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilken rettetang anbefaler du?

#1

LilleT sa for siden:

Jeg har kort hår som lett blir tørt og kruset. Er dessverre veldig avhengig av rettetang, men nå trenger jeg en ny. Jeg er selvsagt opptatt av at den skal slite minst mulig på håret. I tillegg bør den ikke være for stor og uhåndterlig å bruke på kort hår. Vet at ghd har en beregnet på kort hår, men den er jo også en god del dyrere enn andre som også får gode karakterer i tester.

Hvilken kan du anbefale?


#2

Dali sa for siden:

Følger med på vegne av datteren som nå tar til takke med en gammel vi har i huset.


#3

Vianne Rocher sa for siden:

ghd! Varmes opp rask og er følsom for hårets struktur og tilpasser seg din hårtype. Jeg har en hvit smal som jeg bruker både til retting og krøller/bølger. Viktig å bruke varmebeskyttende spray og gjerne også rette håret over kam for å unngå frizz.


#4

jolie sa for siden:

Jeg bruker kun rettetangen til å stryke flagg på 17. mai ... :sparke: Men den vi har fungerer veldig godt til det, da! Perfekt resultat med kun ett drag.


#5

LilleT sa for siden:

Det ante meg at ghd er bra,men håper det kommer noen inn fra sidelinja og lovpriser en av tengene som koster en brøkdel av det ghd gjør. ;)


#6

Drømmedama sa for siden:

Dessverre så elsker jeg visst ghd, og jeg har forsøkt andre også, lånt og prøvd andres og til og med kjøpt en rimelig en for å teste(rettetang er rettetang vel), jeg ville så gjerne finne en annen som er rimeligere og god. Irriterende at ghd er så dyr, men finner altså ingen andre som funker like godt for meg og mitt hår. Så jeg kjøpte ny ghd etter at den gamle var slitt ut(daglig bruk i 10 år, 1-3 brukere). Kjipe penger men fy søren så bra den er.


#7

Fjols sa for siden:

Ghd, har prøvd billigere varianter, men ghd er helt klart best.


#8

Miss Norway sa for siden:

Ghd. Dessverre. Men super kvalitet som varer leeeenge! Så i bærekraftperspektiv bedre enn billig bruk og kast.


#9

IzziCreo sa for siden:

Dette.


#10

Isolde sa for siden:

Jeg har en fra GHD, og en billig som var best i test. GHD er overlegen. HH var også bra, men mistet den i do.


#11

LilleT sa for siden:

Takk for tilbakemeldinger! Da ser det ut til å bli ghd.


#12

IzziCreo sa for siden:

Du kan være heldig å komme over tilbud på Blivakker, Blush og Boozt på GHD. Jeg har kjøpt GHD fønere på blivakker og Boozt med god rabatt.


#13

LilleT sa for siden:

Takk for tips


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.