Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Camping Åndalsnes

#1

amo sa for siden:

Etter 16 dager på Sørlandet og Oslo på camping, er vi bare hjemom for å klippe plener. Tenkte oss videre til Åndalsnes. 6 voksne, 4 barn 10-13 år. Ønsker litt sentralt,og med flott lekeplass/uteområder. Forslag? 3 netter og eneste planen er å gå i kø tilRampestreken. :p


#2

Dali sa for siden:

Vi lå på Åndalsnes camping for et par år tilbake. Husker ikke om det var noen spesiell lekeplass, men standarden var helt ok. Vi lå i telt. Vi gikk også i kø til rampestreken. Tror trikset er å starte tidlig. Noe vi prøvde på, men husets yngste bestemte seg for å trasse hele veien opp og la seg bl.a. ned flere ganger midt i stien. Litt flau når hun tenker tilbake på dette. :knegg:


#3

Malama sa for siden:

Lekeplassen på Åndalsnes camping er ikke akkurat oppdatert de siste årene. Den er.. Kurant, men sliten. Den på Mjelva camping er noe bedre. Ikke outstanding spesiell, men noe bedre enn Åndalsnes camping hvor ungene aller helst husker at de fikk flis. Ikke noe spesielt for eldre unger i alle fall.
. Men det er nærmere sentrum. Dog er det ikke langt fra Mjelva heller. Andre plasser på Åndalsnes har jeg ikke prøvd.
. Standard sånn ellers var helt ok på begge, vi ha rlagt i telt der i pinsa 2020 på Mjelva og 2021 på Åndalsnes.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.