Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bør man svippe innom Viborg? Evt annet sted på Jylland?

#1

Pelle sa for siden:

Vi vil spise lunsj på et lite koselig sted midt på Jylland. Er Viborg ok for litt rusling og en matbit? Evt hvor bør vi dra hvis vi ikke skal til de største byene?


#2

sindrome sa for siden:

Viborg er veldig fint synes jeg. Hvis dere er der ila neste uke er det samtidig som håndballcup'en Generations (som er helt fantastisk!), så det er liv der også! (Cup'en merker du nok ikke såå mye til hvis du er i bysentrum der spisestedene er, så den trenger seg nok ikke på.) Mot slutten av uka spilles det beach-håndball ved stadioen, det er verdt å se på. Det går et lite tog mellom sentrum og der hvor sentrumet for cup'en er, det er heller ikke langt å gå.


#3

Pøblis sa for siden:

Jeg har vært mye i Silkeborg, og synes det er hyggelig der. De har et hyggelig torg med flere restauranter, og så kan man ta skovlbåt oppad åen (Gidenå) til Himmelbjerget stasjon og gå helt opp til Himmelbjerget. Eller så kan man kjøre dit og parkere og å de resterende 10 høydemetrene opp til toppen. Det er en hyggelig tradisjonell kro ved Himmelbjerget.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.