Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Brødformer

#1

IOA sa for siden:

Minstemann har fått smaken på hjembakt brød etter et ferieopphold hos bestemor. Dagens bakerunde viser at jeg trenger nye brødformer. Hva bør jeg kjøpe som funker til en eltefri, klissete deig?


#2

Syrinx sa for siden:

Silikonformer funker, men jeg synes de er drit å bake i. Kan være formene jeg har som er dårlige.

Min løsning: bakepapir i brødformer.


#3

IzziCreo sa for siden:

Jeg har kjøpt noen mindre i merket Cucina. De funker fint, men smører de Fors sikkerhets skyld med olje. Jeg liker at det er litt mindre i størrelse og et brød passer til en dag i Izzi-familien. Det blir fin størrelse og passer til to brød fra Mat på bordet-Inas Eltefri bakst :jupp:


#4

Magica sa for siden:

Tipper jeg har kjøpt min på vanlig butikk som Nille, europris eller Clas ohlson? Jeg pleier smøre den med et tynt smørlag før jeg har i klissete deig.



#6

scilla sa for siden:

Jeg har de samme som Neket og er veldig fornøyd med dem!



#8

Kaprifol sa for siden:

Jeg har silikonformer kjøpt på Jernia for mange år siden, de har holdt ut omtrent 8 år med brødbaking. Jeg baker nesten alt brødet vi spiser, så de er holdbare og gode. Trenger ikke smøre dem.


#9

Shun sa for siden:

Jeg er kjempefornøyd med smørefrie brødformer fra Eva Solo.


#10

Pappalille sa for siden:

Jeg bruker kun Le Creuset og det er de eneste formene jeg har hatt som absolutt alt jeg lager i dem bare sklir pent ut av.



#12

Anda sa for siden:

Jeg har de samme som Neket, de har holdt i åresvis. Men de er dyre, og innimellom på ordentlig «medlemssalg» på Kitchn, Tilbords elns. Har derfor ikke betalt fullpris for mine.


#13

IOA sa for siden:

Takk for mange gode svar! Jeg tenker jeg tester en ensom silikonform jeg har hjemme, og skriver Le cruiset på ønskelista!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.