Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tips på stort hus i Sør-Frankrike med plass til 17 pax

#1

daffy sa for siden:

Helst 6 eller flere soverom. Vi har jo mer på ønskelisten også.

-direktefly fra Bergen til nærmeste flyplass
-basseng
-lekeområde, gjerne en liten plen eller sted det går an å spille fotball. Eller i en landsby hvor det er en liten fotballplass.
-aircon
-wifi (helst)

Noen som har tips? Kan også være andre destinasjoner, men direktefly fra Bergen er et krav. Det er storfamilien som skal på tur, barn i alder 3-17.


#2

Pøblis sa for siden:

Vi leide i sin tid dette. Ikke i sør, men ellers er alt i kravspecen din på eiendommen.
www.vrbo.com/no-no/feriebolig/p2288830

Vi fløy til Paris og kjørte ned i leiebil. Det er så verdt pengene! Nydelueg omgivelser, diger tomt med masse aktivitetsmuligheter, fotball, tennis, volleyball, basseng, innendørs klatrevegg, fem ulike stuer/oppholdsrom intillegg tilbstort kjøkken med spiseplass til 20 i kjelleren. Man kan dermed dele seg og slipper å være oppå hverandre hele tiden. Vi hadde en strålende ferie der, fire familier med åtte barn + to enslige svigers. (Ungene var mellom 2 og 15.)


#3

daffy sa for siden:

Takk Pøblis, det så veldig fint ut. Hvor langt fra butikk, baker, landsby og restauranter ligger dette?


#4

Pøblis sa for siden:

Man bør ha bil. Det ligger (som svært mange gods) på landet - omringet av åkre og skog. Tror det er 3 km til nærmeste lille by (Ardentes)med matbutikk, et para restauranter og baker.
Da vi var der, laget vi frokoster og middager i kjøkkenet på slottet. Veldig mange av oss liker å lage mat og særlig når man kan handle i velassorterte franske matbutikker. En kveld laget husholderen middag til oss - nydelig vilt (vi var der i jaktsesongen, i uke 40.) Vi hadde også en kveld med vinsmaking (og tilhørende mat) ved den lokale vinhandleren. PÅ dagene var vi endel på farten, så da spise vi ofte lunsj ute.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.