Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Anbefale hårkur og shampoo?

#1

apan sa for siden:

Jeg må gå til innkjøp av et eller annet, håret mitt ser ut som om det har gått gjennom ild og vann (?).
Jeg har skulderlangt, lett oppklipt, tynt, blondt, nordisk hår. Noen som kan anbefale et eller annet som kan kjøpes til en ikke altfor dyr penge på feks blivakker eller noe tilsvarende?

Jeg har brukt ting jeg har vært fornøyd med før, men må i gang igjen nå tydeligvis.


#2

Fersken sa for siden:

Sjampo og balsam av merket Lee Stafford kjøpt på Vita har reddet håret til tenåringen. Hun har fint, nordisk, halvlangt blondt hår og det var flatt og livløst og ble fort fettede før hun tok i bruk denne www.vita.no/lee-stafford/lee-stafford-fresh-hair-shampoo-200-ml
Nå er det litt volum, lett å style og skinnende.


#3

Madicken sa for siden:

Om det ikke er direkte det du spør etter, vil jeg anbefale en olje fra Kerastase (Reflection Fluide Chromatique, lilla flaske). Jeg har hår som minner om ditt, av og til med enkelte lysere striper i, og et par dråper av nevnte olje etter vask/før styling gjør i hvert fall håret mitt mykt og glansfullt. :jupp:


#4

Pepper Lemon sa for siden:

Det er ikke nok informasjon til å vite hva du trenger her. Hva er det du sliter med, er det frizz, at det er flatt, mistet mye hår osv?




#7

apan sa for siden:

Bare flatt og ser tynt ut. Jeg er ikke spesielt opptatt av selvpleie for å si det mildt, derfor den løse henvendelsen.

Ja, burde sikkert spurt frisøren, men lenge til jeg skal dit samt at jeg rett og slett ikke har råd til å handle hos henne nå.


#8

Timar sa for siden:

Jeg henger her. Har samme hår, og mitt ser også flatt og kjedelig ut. Jeg har nettopp flyttet, og jeg har en pappeske med produkter frisører har ment jeg bare MÅ ha. Så de har jeg sluttet å spørre..


#9

sindrome sa for siden:

Jeg har kjøpt Biolage density sjampo og balsam på lyko eller noe. Jeg synes håret mitt har blitt bedre, ser sunnere ut. Bruker en fibre foam eller noe fra Eleni & Chris i håret når det er vått og det gir også volum.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.