Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mandag


#2

Blå sa for siden:

God morgen

Jeg utfordrer trangen til å gå i opptråkkede spor og prøver en ny plass i det aktivitetsbaserte. Enn så lenge sitter det bare folk her som jeg ikke arbeider med, så det er i hvert fall ganske rolig. Og de jeg kjenner sitter ikke langt unna, så jeg kan gå bort og prate om jeg vil.


#3

Sissel sa for siden:

Kjenner jeg blir stresset på dine vegne Blå. De rasles med sablene vedr. free seating her også, for oss som har fått innvilget delvis hjemmekontor, men enn så lenge så får vi ha plassene våre, selv om vi bare er her et par dager i uka.


#4

Heilo sa for siden:

Spennende, Blå! :heia:

Jeg sitter på hjemmekontoret, siden vi har en sykehusavtale senere i dag og jeg innså at det ble for mye komplisert logistikk ellers. I ettermiddag skal jeg etter planen reise på en liten jobbreise med medbrakt telt og sovepose. Jeg har valgt selv å gjøre det sånn, altså. Spent på om jeg klarer å gjennomføre... :sparke:


#5

celebelen sa for siden:

Vi flytter kontoret om noen uker, og det er (heldigvis) ikke aktuelt med annet enn faste plasser.

Heilo: jeg heier på telt og sovepose!


#6

star sa for siden:

Her er det heldigvis ikke aktuelt med noe annet enn faste plasser. Til det gjør vi alt for mye forskjellig.

Da er ferien slutt.


#7

Mex sa for siden:

Jobbreise med telt og sovepose? Du er tøff!
Mannen og de har sånn aktivitetsbasert plassering (ABS) og han er veldig fornøyd med det.
Vi har cellekontorer, med 1-3 stk pr kontor.
Klar for ny uke. Håper at denne uka går fort!


#8

Stompa sa for siden:

Høres grusomt ut å ikke ha fast kontorplass. For meg hadde det vært grunn til å bytte jobb. :gal:

I dag er det meldt oppholdsvær. Det blir i så fall eneste dag med opphold fram til søndag, så jeg skal snart flytte salongbordet ut og prøve å pusse det ned, så jeg kan prøve å lysne det litt med hvitolje. Det er olja eik, og er blitt veldig mørkt.


#9

millact sa for siden:

Ferien er over; jeg er på jobb og jobber meg gjennom mailer. Ute er det nydelig vær.


#10

Blondie sa for siden:

Jeg har fremdeles ferie, begynner ikke før torsdag. Som vanlig lider jeg av «må få gjort alt mulig før oppstart»-syndromet. :knegg: Planen for dagen er hagearbeid.


#11

Fintdethei! sa for siden:

4 uker ferie med stort sett regn er over. Nå skinner solen. Jaja, bedre sent enn aldri. Grubler fælt på om jeg skal gå på treningstimen jeg har meldt meg på i ettermiddag, eller heller gå fjelltrapper i kveld i stedet. Heller mot det siste.., dersom det fortsatt er opplett.
Har svart på noen Mail i dag, endret passord og spist lunsj. Er det forventet mer av meg i dag, tro?


#12

Tjorven sa for siden:

Jeg er på jobb, og i motsetning til i forrige uke så er det en god del folk her i dag. Det er skikkelig koselig å se alle igjen. Men jeg kjenner at jeg er veldig spent på hvor overarbeidet jeg blir denne høsten. Jeg frykter at det kan bli ganske ille.


#13

Fersken sa for siden:

Jeg har siste ferieuke og denne uken er det faktisk planer i kalenderen. Korpset har noen spilleoppdrag og da må det øves litt i forkant.


#14

ingling sa for siden:

Jobb på andre uken her, foreløpig på hjemmekontor mens midlertidige lokaler klargjøres. Passer i grunnen greit med både form og barn som har fri fortsatt. Fått unna noe forefallende og hatt et møte, så har i hvert fall gjort noe i dag. :nemlig:


#15

Skilpadda sa for siden:

Jeg har nå vært lengre tilbake på kontoret enn jeg var borte på ferie, så nå er det snart på tide med litt fri igjen - skal ta fri for Øyafestivalen fra onsdag til fredag, så dette blir en kort uke! En hel del flere kolleger tilbake i dag, så det er hyggelig. Vi planlegger kontorplassrokkeringer og nyansettelser; spennende ting for arbeidshverdagen!


#16

polarjenta sa for siden:

Jeg hadde siste feriedag på fredag. I dag har jeg læreravspesering, skal jobbe torsdag og fredag er planen.


#17

Nenne sa for siden:

Jobbstart her også, men med det finværet som er meldt rister jeg ut de siste avspaseringstimene av sekjen og tar fri torsdag og fredag, så kort uke her også.


#18

millact sa for siden:

God ide, Nenne! Kanskje jeg skal gjøre det samme.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.