Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tirsdag


#2

star sa for siden:

Jauda, på plass.
Trøtt i trynet for kommer med ikke i seng om kvelden. Håper det går seg til i løpet av uka.


#3

Heilo sa for siden:

God morgen fra fjæra et sted i Nord-Troms. Jeg gjennomførte jobbreiseplanen min. Nå skal jeg ha teltkontor i noen timer før jeg drar videre for møter. Elsker å sove i telt! Må bli kvitt den dørstokken.


#4

Nenne sa for siden:

Nok en "jet lag-ed" melder seg her! :juhu: Jeg får heller ikke snudd tilbake til normal døgnrytme i en fei.

I morges har jeg hatt verdens korteste besøk på legekontoret. Jeg skulle ta en blodprøve. Det gikk fire minutter fra jeg trakk laboratoriekølapp til jeg satt i bilen og var ferdig. Det er det ikke noe å si på.

Mange små møter i dag, de fleste er tilbake igjen etter ferie og nå kommer det fine været. :sukk: Jeg tror nok jeg må gjøre alvor av å avspasere i slutten av uka.


#5

Tjorven sa for siden:

Jeg var helt sikker på at det var onsdag. Jeg ønsker nok at tida skal gå litt fortere enn den gjør. Men jeg er så heldig at jeg er et a-menneske, så jeg har våknet til omtrentlig samme tidspunkt hele ferien. Forskjellen nå er at jeg må gå ut av senga og komme meg på jobb, men det er ikke noe tungt å gjøre der.

Mannen min og jeg innser ikke at vi er i ferd med å komme over i kategorien "godt voksne". :knegg: I sommer skulle det skje så mye, så vi skulle IKKE på Øyafestivalen i år. Og så dukket det plutselig opp billetter på facebook som en bekjent skulle selge, så nå skal vi visst dit på torsdag allikevel. :digger:


#6

Toffskij sa for siden:

Morn. Jeg har et viktig og forberedelsestungt møte om et par timer, og synes fortsatt det er skikkelig urettfeigt at det ikke er mer ferie. :snurt:


#7

Hondacrv sa for siden:

Siste dag av f, eller a, som det heiter no i august. Etter ei feltreise av ein sommar er eg klar for fyrste plandag i morgen.


#8

Sissel sa for siden:

På kontoret, og her er det nesten ingen. Siden det er meldt så fint vær her resten av uka, så er det greit å ha unnagjort ukas 2 kontordager allerede i dag. Greit å kunne ta lunchpausen og et par "røykepauser" i hagen de resterende dagene.


#9

Mex sa for siden:

Så tøff du er, Heilo! Telt kontor ja. Jeg er en pingle når det kommer til telt. (For kaldt, for varmt, for klamt, for trangt, for hardt.. for.. jah.. ukomfortabelt.. :knegg: )

Hjemmekontor i dag, og 6 teamsintervjuer på planen. 1 unnagjort. Veldig deilig å kunne ta dette hjemmefra. Da kan jeg rydde og vaske litt innimellom. :)


#10

Stompa sa for siden:

Jeg har våkna grytidlig (mellom 6.30 og 7) hele sommeren, men NÅ, når jeg begynner på jobb igjen om akkurat ei uke, begynner jeg å sove lenge (til nesten ni i dag)! :gaah:


#11

Skilpadda sa for siden:

God morgen! :juhu: Så fint det høres ut med teltkontor, Heilo.


#12

Dali sa for siden:

Morn. Dag 2 etter ferie, lurer på når det er ferie igjen. :knegg:



#14

Eia sa for siden:

God formiddag!

Dag to, uke 2. Det går fint å stå opp, men hodet er ikke heelt på plass ennå. Jeg må virkelig jobbe for å få det skarpe fokuset på plass. Jaja, det går seg vel til. :jupp:


#15

Hjertensfryd sa for siden:

Eg gjekk heilt i kjellaren då mailen med programmet for planleggingsdagane kom. Eg er ikkje ferdig med ferien. Og så kom melding frå ein av yndlingskollegaene mine om at ho er kommen inn på studier, så ho kjem ikkje tilbake på jobb. Og ute er det surt og grått.

Jada, eg er i eit herlig humør om dagen.


#16

tink sa for siden:

Ah, det er ergerlig å miste favorittkollegaer, Hjertensfryd. :klemme:

Jeg har opplevd det den siste tiden, men ser til min fornøyelse at det kommer veldig grepa og hyggelige erstatninger inn. Har besøk av barn med venner på jobb, så jeg er spent på hvordan resten av dagen skal gå. Foreløpig har de nålefiltet og jeg har bare brukt et plaster.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.