Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hotell i London

#1

Heilo sa for siden:

It's a jungle out there. Noen som har bodd på et hotell de virkelig vil anbefale?



#3

Nada sa for siden:

Jeg var veldig fornøyd da mannen og jeg bodde her en langhelg.



#5

Myria sa for siden:

Jeg var veldig fornøyd med Royal Lancaster. Dyrt, men billigere enn det som er foreslått hittil. Fantastisk beliggenhet rett ved Kensington Gardens/Hyde Park.


#6

Skilpadda sa for siden:

Vi bodde på Westbourne Hyde Park tidligere i sommer, riktig fint rom og rett ved parken. Ikke restaurant, så man må spise frokost ute (eller ordne selv, det var kjøkkenkrok på rommet).


#7

Divine sa for siden:

Zedwell. Oppsiktsvekkende billig til å være så sentralt. Futuristisk og kult.


#8

C3PO sa for siden:

Jeg bodde på firemannrom på Premier Inn Euston nå i juni. Overraskende stort.


#9

Miss Norway sa for siden:

Resident Covent Garden. Super beliggenhet, hyggelig betjening og overraskende OK størrelse på rommet. Bodde der i fjor høst.

Tidligere, ifm togturer til/fra Waterloo, har jeg vært fornøyd med et praktisk budsjetthotell med «amerikansk» romstørrelse og greie priser, men det har byttet kjede noen ganger så vet ikke noe om prisnivået der nå- nå er de tilbake til å være TravelLodge-eiet.

Nær Paddington har jeg vært superfornøyd på Mercure Hyde Park, bodde der med ungene og de var enige. :-)


#10

Tjorven sa for siden:

FP pleier å si at man skal bo på Premier Inn, så det tester jeg ut. Drar til London på søndag.


#11

millact sa for siden:

Kos deg!


#12

Heilo sa for siden:

Tusen takk for alle tips! Det er jammen mye som er absurd dyrt i London, og av de mindre dyre alternativene er det mye som ikke frister så veldig... Zedwell så kult ut, men mangel på vindu er dealbreaker for meg. Vi har endt opp med å bestille rom på en pub med 24 nyoppussede hotellrom i Greenwich. Altså noe litt annerledes, men forhåpentligvis bra. Turen er ikke før i november, så jeg har valgt å betale for avbestillingsmulighet og tenker å følge med på å om det dukker opp noen gode tilbud før vi reiser. Hører gjerne hvordan du blir fornøyd med Premier Inn Tjorven!


#13

Skilpadda sa for siden:

Greenwich er jo hyggelig, det blir sikkert bra. :)


#14

Odelia sa for siden:

Vi pleier å bo på Leonardo Royal Hotel London St Pauls, som ligger veldig sentralt, men i et rolig strøk (bortsett fra i julebordsesongen da en del firma velger å bruke dette hotellet til slikt formål). Gåavstand til de sentrale attraksjonene, samt til metroen, og bra frokostbuffet, samt fine og greie rom. Eneste ulempen er at ikke alle rom har vindu mot gaten (kan forespørres).


#15

Snippa sa for siden:

Vi bodde på Premier Inn i år og.
Har bodd på Premier Inn Holborn før, bodde på Aldgate i år fordi det var billigere.
Fornøyd begge steder. Holborn et hakk mer praktisk hvis man vil tusle ned til Covemt Garden eller har barn som vil gå i Oxford street og på musikaler.


#16

Noba sa for siden:

Jeg må alltid til Greenwich når vi er i London. Der får du puste… Jeg vet ikke hvordan markedet på lørdagene er nå, men tidligere har det vært veldig bra og jeg har flere ting jeg har kjøpt der som jeg er veldig glad i. Det er til og med fint å være turist der, du har Cutty Sark og 0-meridianen, det er koselig bare å rusle rundt og jeg synes toget (Docklands) er sjarmerende. Vet ikke om det er stas i november, men om sommeren har vi ofte tatt båt til Westminister. Kos deg!



#18

Tjorven sa for siden:

Hub by Premier Inn Soho (eller en annen kombinasjon av de samme ordene) er bra. Det er helt rent. Har gode og store senger. Rommet er bittelitt større enn et frimerke, men det er svært funksjonelt (med plass til koffertene i hyller under senga). Og så er det ekstremt sentralt med ALT i nærheten; inkludert svært gode spisesteder. Det er allikevel helt stille.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.