Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Beste tv-program eller serie som går i bakgrunnen?

#1

Magica sa for siden:

Har du et tv-program eller en serie som «bare står på» som liv i stua/på kjøkkenet?

Jeg liker ikke å bare skru på tven og lar hva som helst stå på. Jeg syns veldig mye er bråkete (f.eks sport, eller reklame, eller barne-tv) så det må være noe som er interesssant, eller fint, og som det ikke gjør noe at man ikke glor på det hele tiden. Poenget er at det ikke gjør noe om man mister tråden litt, hvis man går på do eller går litt til og fra eller gjør noe annet.

Jeg har av og til på hageprogram, det er skikkelig slow-tv men så er det litt irriterene å ikke få med seg hele episoden. :knegg:

Har du en sånn serie/tv-program? Border-patrol australia? MTV?


#2

Fintdethei! sa for siden:

Nå i sommer har Drømmeslottet på NRK vært en sånn serie. Har sett mye, men også glippet en del, og det gjør ingenting.


#3

Millen sa for siden:

Nå i sommer har det vært mye Midsomer Murders og Vera. Alt er reprise, trenger ikke følge med og det er rolig så det funker litt som sovemedisin også.


#4

frukt sa for siden:

The great British bake off på Tv2.


#5

Elise sa for siden:

Jeg hadde faktisk tenkt å nevne border patrol, og nå finnes det jo så mange varianter. Både fra flyplasser, grenseoverganger, tollstasjoner.

Jeg synes i tillegg det er mange av de andre seriene hvor man følger et yrke som er fint å ha på, om det er politi, sykehus eller whatever. Den svenske serien om bilbergere, for eksempel. :humre:


#6

Retz sa for siden:

Ingenting i bakgrunnen her. Jeg bruker tv på samme måte som jeg bruker treningsfunksjonen på klokka; trykker på start når jeg skal løpe og stopp når jeg er hjemme igjen. Tv er lite i bruk hos meg, kan gå uker mellom hver gang.


#7

Wix sa for siden:

Min mor bruker god morgen Norge til det der. Noen ganger varierer hun med radio.


#8

IzziCreo sa for siden:

Helt uaktuelt for meg å ha noe susende i bakgrunnen. Det genererer bare stress synes jeg. Eneste jeg har i bakgrunnen er musikk, ikke engang radio funker. Gjør som Retz; slår på når jeg skal se, av når jeg er ferdig.


#9

Effie sa for siden:

No går det i Murdoch mysteries. Det er digg å ha noko å skli litt inn og ut av. Kan sikkert sjå alle sesongane mange gongar før eg får med meg alt.


#10

Snippa sa for siden:

Her går det i nyheter og sport.


#11

liefje sa for siden:

Helt i bakgrunnen vil jeg ikke ha noe som helst (utenom ESC en gang i året), men hvis det er litt sånn holde på med mobilen og kikke halvveis, går det i hageprogrammer, neste sommer (episoder jeg har sett før) og diverse border patrol.


#12

Nelly Nickers sa for siden:

Fotball, sykkelritt eller nrks saktefjernsyn.


#13

Myria sa for siden:

Jeg pleier ikke å ha på TV i bakgrunnen, men jeg synes at QI ville fungere bra til det. De tar opp veldig mye forskjellig i løpet av programmet så om man ikke fikk meg seg noen av temaene gjør det ingenting.


#14

veobra sa for siden:

Jeg bruker radioen til formålet. Ha på noe som jeg kan høre hele eller deler av. Går i ulike kanaler fra NRK, jeg utstår ikke reklame og liker innholdet deres.

På tv kan jeg sette på sånne pusse-opp-programmer av ulike slag. Der trenger jeg ikke se hele. Neste sommer og Side om side fungerer også.


#15

My sa for siden:

17-åringen bruker Friends (særlig når hun skal sove på sofaen), mannen bruker sport eller nyheter. Jeg velger stort sett av-knappen. Jeg liker ikke å ha bråk i bakgrunnen og ser bare TV når jeg setter meg ned for å se noe spesielt. Er det ikke noe jeg vil se fullt og helt skrur jeg av og setter på musikk i stedet. Når jeg er alene ser jeg nesten ikke TV. Litt unntak om vinteren, da kan jeg ha vintersport som bakgrunnsstøy. Får en egen stemning av vintersportlyd. I alle fall i starten av sesongen.



#17

Storm sa for siden:

Modern family! :hjerter:


#18

Trulte sa for siden:

Cloud nine. Modern familyish serie.


#19

Karamell sa for siden:

AV-knappen!! Mannen har på TV hele tiden, selv når han ikke ser på, og når han sover på sofaen. Han foretrekker å sove til Seinfeldt etter jobb med fjernkontrollen i hånden. :knegg: Ellers er det fotball på tv eller noe annet, som en trash serie som han egentlig ikke ser på. Akkurat nå er det en dokumentar om Rolling stones mens hans er på telefonen, ser jeg.


#20

Høns sa for siden:

Ingenting. Jeg skrur på når jeg skal se noe, og skrur av når jeg er ferdig.


#21

Appelsin sa for siden:

Oppussingsprogrammene på vox.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.