Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilket mobildeksel er du fornøyd med?

#1

LilleT sa for siden:

og hvorfor?



#3

star sa for siden:

Mous.
Både jeg og eldste og det har vel reddet begge flere ganger.
Liker at det er litt "høyere" i hjørnene uten at det virker massivt.


#4

Pamina sa for siden:

Har samme som Syrinx, veldig fornøyd.



#6

Elise sa for siden:

Jeg har dette Samsung-coveret. Det jeg liker godt med dette, er at det kan trykkes på, jeg kan for eksempel svare telefonen uten å åpne dekselet. Jeg kan også se klokken, batteriprosent og varsler uten å åpne dekselet, og den holder skjermen skjult ellers, så den lyser ikke opp når det skjer noe (som jeg synes er irriterende med f.eks mannens telefon, som ikke har deksel over skjermen).


#7

Matilda sa for siden:

Jeg har iPhone med et klart Tech21-deksel - har hatt tilsvarende på de tre siste telefonene, og det beskytter veldig godt mot støt. Jeg mister telefonen hele tida … Liker at dekselet gjør lite ut av seg. I tillegg har jeg på skjermglass fra Belkin.


#8

sindrome sa for siden:

Jeg bruker for tiden dette Ikke spesielt sexy, men veldig funksjonelt. Har en stor telefon og små hender, så støtten på baksiden brukes mer som holder enn støtte. Får også skvist inn to bankkort, og da har jeg alt jeg trenger.


#9

Gerbera sa for siden:

Jeg bruker modellen «Bold» fra Nudient, og er veldig fornøyd. Fin farge, silikon som gjør at telefonen ligger stødig både i hånden, men også hvis jeg legger den fra meg på en glatt overflate.



#11

Charlie sa for siden:

Har et i transparent plast jeg fikk av IT-avdelingen med telefonen. Går an å jazze det opp med å ha noe mellom telefonen og dekselet. Nå fikk jeg lyst til å finne på noe gøy. :giggle:


#12

LilleT sa for siden:

Takk for svar!

Selv har jeg brukt lommebokdeksel i mange år, og jeg har vent meg til å ha plass til kort. Eier ikke kortholder eller lommebok lenger. Nå føler jeg at lommebokdekselet kanskje er litt vel klumpete, og kunne tenke meg å forsøke noe annet. Må likevel ha et med plass til kort. Hvilke muligheter har jeg da?


#13

Elise sa for siden:

Jeg har klistra en (reklame-)kortholder bakpå mitt deksel, og har det kortet jeg bruker mest der, de andre ligger i lommeboka som sjelden er med noe sted. Med førerkort-app på telefonen trenger jeg stort sett ikke noe annet.


#14

Fintdethei! sa for siden:

Applepay…., bruker ikke kort lengre. Og førerfortappen er ok i Norge.


#15

Neket sa for siden:

Dette. :jupp: Men jeg har førerkort og visakort liggende i bilen just in case. Førerkort hvis jeg skal hente pakke eller resept eller noe, visakort i tilfelle de ikke tar Apple pay/vipps noe sted. Så langt har det bare skjedd på kafeen på Aleris, hos politiet når jeg skulle ha pass, og på båten på Telemarkskanalen. Da hadde jeg ikke med bilen da. :knegg:

Jeg har bare et helt enkelt gjennomsiktig deksel som fulgte med telefonen fra jobben.


#16

veobra sa for siden:

Jeg har et som likner. Litt enklere display. Kan se hvem som ringer og hvilken app det er varsel fra.

Jeg trenger et deksel som dekker skjermen. Mitt kan ikke festes, og har derfor åpnet seg når telefonen ar falt på bakken. Den ar derfor knust. :mumle:


#17

GinaK sa for siden:

Har et gjennomsiktig silikondeksel. Har hatt sånt på de siste telefonene. Ser nå at silikonen er gulaktig så på tide å finne noe penere, kanskje.. men vil ikke ha med frontdeksel.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.