Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bytter jobb - beholde kontakter fra Outlook

#1

Molly sa for siden:

Kjæresten min bytter jobb, men han vil beholde kontaktene han har lagret. Hvordan klarer man enklest å beholde kontaktene som ligger lagret i Outlook og synkroniseres til mobilen når man bytter jobb? :confused: Når synkroniseringen skrus av forsvinner kontaktene fra telefonen. Telefonen er en Huawai p20 pro.



#3

Molly sa for siden:

Strålende, vi prøver det. Tusen takk! :blomst:


#4

Tjorven sa for siden:

Jeg ville undersøkt om han faktisk fikk lov til å gjøre dette. Hvis han går til konkurrerende virksomhet, så tror jeg dette vil sees på som ugreit.


#5

Molly sa for siden:

Skal sjekke det, ja.


#6

Strå sa for siden:

Det Tjorven sa.

Dette er en av grunnene til at jeg har privattelefon. Der ligger mine private kontakter og min private kalender og har ikke noe med arbeidsgiver å gjøre.


#7

Charlie sa for siden:

Litt avhengig av hva slags jobb man har kan det være et veldig stort problem og brudd på lojalitetsplikten overfor arbeidsgiver og tyveri av arbeidsgivers eiendom.

En enkel test er om det føles greit å si til arbeidsgiver at man kopierer dette. Hvis det ikke føles greit er det antakelig helt riktig. Hvis det føles greit kan man si fra til arbeidsgiver at man vil kopiere og få tillatelse til det, og med en slik tillatelse er det heller ikke et brudd på lojalitetsplikten.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.