Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Åpne kjøkkenhyller?

#1

Trixie sa for siden:

Erfaringer?
Lage selv?
Del med meg :)


#2

Millen sa for siden:

Jeg tenker nei pga støv og skitt om du ikke er glad i å vaske. Vu har noen åpne hyller over vasken ( var sånn da vi flyttet hit) og det blir møkkete. Og det er begrenset hvor ofte jeg gidder vaske der.


#3

meisje sa for siden:

Det blir støvete i åpne hyller på kjøkkenet, så du bør ha ting som vaskes ofte der. Det er fint og passer fint som avveksling for vanlig skap. Romfølelsen er jo bedre med åpne hyller enn med skap.


#4

Selma sa for siden:

På hytta valgte jeg åpne hyller fordi det gav et mer luftig inntrykk enn overskap (lav takhøyde). Jeg har brukt String-hyller (ikke den aller minste, men den som er 20 cm dyp). Her har jeg krus, skåler og glass som er i daglig bruk når vi er der. Joda - det samler støv men det tar meg ikke mange minuttene å plukke ut det som står i hylla og tørke over med en klut


#5

Myria sa for siden:

Vi har et par åpne hyller helt på enden av rekken med overskap og bare de er irriterende nok å vaske så ofte som de må for at det skal være rent. Så jeg sier et definitivt nei til åpne kjøkkenhyller.


#6

Madicken sa for siden:

Vi har et stort kjøkken, og har noen åpne hyller i området lengst borte fra der vi lager maten (ved komfyr, stekeovn osv), men hyllene blir likevel nokså raskt møkkete om de ikke vaskes ofte. Jeg er glad vi ikke har flere åpne hyller, for å si det sånn.


#7

Pasta sa for siden:

Nei takk! Har kun åpen hylle for vinflasker. Det blir jo støv og fett i en salig blanding på kort tid. Kunne ikke tenke meg.


#8

liefje sa for siden:

Jeg synes åpne hyller på kjøkken ser kjempefint ut hvis man har sansen for å sette riktige ting på hyllen, har pent servise etc. Ellers ser det ofte rotete ut. Problemet er at det blir skittent. Hadde det bare vært støv, er det ikke så ille, men på et kjøkken blir det fettete, og det liker jeg ikke. Muligens skyldes dette at jeg ikke vasker ofte nok sånne steder. :skrape:


#9

Trixie sa for siden:

Hmm takk for tilbakemeldinger.


#10

Drømmedama sa for siden:

Det kommer vel an på hvem du er, om du burde velge åpne hyller med den ekstra jobben det er å holde det rent. Jeg synes det kan se veldig bra ut, er ikke så glad i overskap utseendemessig, dessuten er det kjempedeilig og praktisk å ha ting så lett tilgjengelig. Vi bygger hytte på fjellet og der har vi åpne hyller. Har det også i sommerhuset. Elsker uttrykket og tilgjengeligheten, og synes vaskingen er til å leve med. Og gøy å "style" hyllene også. Men jeg er relativt jålete da, så dermed går regnskapet i pluss med god margin for min del.


#11

Shun sa for siden:

Jeg har overskapet over oppvaskmaskinen åpent for dekketøy, kopper og glass.
Alt dette er i stadig bruk, og jeg hadde blitt mer irritert over å måtte åpne skapdørene hver gang det var nødvendig enn å måtte vaske over hyllene litt oftere når de er åpne.



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.