Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Enkel aktivitetsklokke

#1

Chablis sa for siden:

Hva kjøper jeg da? Skal brukes til turgåing og registrering av skritt. Personen er over 70 år og absolutt ikke teknisk anlagt, derfor enklest mulig og til under tusen kr.


#2

frukt sa for siden:

Fitbit inspire er enkel i bruk og rimelig. :jupp:


#3

Polyanna sa for siden:

Kan jeg henge meg på denne og spørre om det finnes en som møter kriteriene dine, og i TILLEGG kan spores? Prøver å komme i forkant i forhold til en VELDIG aktiv og sprek eldre mann, som i stadig større grad roter med hvor han er og skal... (og hvor han har lagt sakene sine, så å spore telefonen hjelper ikke nødvendigvis)


#4

Chablis sa for siden:

Glemte å si jeg vil ha med gps, det har vel ikke denne?


#5

frukt sa for siden:

Den har en GPS funksjon, men den bruker mobilens GPS da. Har ikke satt meg helt inn i det for jeg har ikke bruk for den funksjonen.


#6

frukt sa for siden:

Inspire 2 sporer kontinuerlig skritt, forbrenning, tempo og avstand (via din tilkoblede smarttelefons GPS). Aktivitetsarmbåndet tilbyr mer enn 20 treningsmoduser og har en SmartTrack-funksjon som automatisk gjenkjenner aktiviteten din og sporer treningen din. Du kan til og med svømme med armbåndet, siden det er vannbestandig til 50 meter.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.