Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

[Trondheim] Jentene på tunet (evt annen fænsi sjokolade) på søndag?

#1

My sa for siden:

Noen som vet om søndagsåpne steder, kafe, museumsbutikk, turistbutikk e.l. i Trondheim by som er åpen på søndager og har esker med pen (helst lokal) sjokolade? Aller helst Jentene på tunet, men annen fin sjokolade kan også være aktuelt. Skulle kjøpe i dag, som en del av en gave, også glemte jeg det ... :o


#2

Pingis sa for siden:

Kanskje den selvbetjente greia på togstasjonen? Mener jeg så noe der sist jeg var innom.


#3

My sa for siden:

Ja, lurte litt på den jeg også. Kan sykle meg en tur og se! :jupp: Kanskje den turistbutikken oppe på brua der kan ha noe også? :gruble: Er den søndagsåpen?


#4

My sa for siden:

"Skokolade" faktisk. :gaah: Sånn er det å skrive fra mobil med pølsefingre.


#5

Noba sa for siden:

Kanskje en av de store butikkene med søndagsåpen Brustadbu kan være behjelpelig med å gå inn i hovedbutikken og hente for deg? De gjør jo ofte det med andre varer. I farta husker jeg ikke andre enn Obs og Meny som har Jentene på tunet, men det er vel flere som har? Coop extra på Grilstad kanskje?


#6

My sa for siden:

Obs og Meny har vel ikke søndagsåpne avdelinger? I allefall ikke Meny på Sverresborg. Coop Exrra har bare vanlig konfekt fra Nidar o.l. (kjenner ikke den på Grilstad riktignok, men det blir uansett litt langt).


#7

Noba sa for siden:

Nei, mulig det, det var bare litt høyttenking fra min side og ikke veldig gjennomtenkt. Jeg har sett (og kjøpt) Jentene på tunet på Drivstua garnteri, men det er jo ikke så mye nærmere Sverresborg enn hva Grilstad er. De hadde lite utvalg da, bare kuler med lakrissjokolade da jeg handlet der. Tidligere i sommer hadde de ikke søndagsåpent heller, men mulig det var pga sommerferie, jeg har vært der på søndager flere ganger så det kan i alle fall være søndagsåpent der. Forøvrig byens fineste blomsterbutikk så vel verd besøket uansett om jeg ikke kjøper noe pleier jeg å synes.


#8

My sa for siden:

Ja, det er litt høyttenking jeg trenger. :nikker: Har sett at flere blomsterbutikker har ja, i alle fall de som er av den litt finere typen, men kommer ikke på noen som har åpent på søndager.

Det beste hadde vært om det fantes noe nærmere byen. F.eks besøkssenteret til Domen, museumsbutikkene til f.eks Ringve eller Sverresborg ... vet noen om noen av de kan ha? Eller en kafe?


#9

Selma sa for siden:

Kan de ha noe sånt på Dromedar?


#10

Stompa sa for siden:

Jeg ville ringt museet på Sverresborg når de åpner og spurt.


#11

Lhi-My sa for siden:

Jeg var innom museumsbutikken ved Domen tidligere denne uka og så faktisk etter ordentlig sjokolade, det er standard bursdagsgave til en eldre dame i familien, men jeg fant ikke noe. Hadde tenkt å sjekke på stasjonen, men holdt på å komme for seint til toget, så det utgikk visst.


#12

My sa for siden:

Jeg fant, på lokalmatbua på togstasjonen. :riktig: De hadde ikke så mye, og bare små pakker, men jeg kjøpte to slike med seks biter i hver, og en pakke med havrecookies fra et lokalt bakeri. Så da ordnet det seg.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.